Hem Mat & Restaurang Medelhavsmaten tar plats på Circle K

Medelhavsmaten tar plats på Circle K

av Livets Goda

Svenskarna är mer i farten är någonsin. Det gör att även mycket mat äts på språng. Den maten ska givetvis också smaka gott, men bör även vara bra och näringsriktig för både kroppen och knoppen.

-Medelhavsmaten är sedan länge väl dokumenterad i olika studier och känd som ett bra matmönster. Därför känns det extra roligt att i samarbete med Circle K, som är i framkant vad det gäller erbjudanden för folk i farten, göra den tillgänglig på en mer oväntad arena – bensinstationen, säger Per Nilsson.

Både sunt och fräscht
I nuläget finns ett tiotal produkter i konceptet ”Zeta the Perfect Snack”: tapenade, hummus, rostad paprika- och fetaostspread, som passar utmärkt med grissini eller filoncini, brödpinnar med rosmarinsmak. Sortimentet rymmer även oliver, prosciutto, salami samt två olika sorters sallader. Allt passar tillsammans och går att kombinera som man vill till mellanmål, lättare lunch eller varför inte fredagsmys.

-Vi erbjuder moderna och spännande smaker för alla som vill att maten ska vara lätt och enkel att ta med men ändå fräsch. Våra produkter från Zeta, med hjärtat i den italienska medelhavsmaten, kommer att förnya och komplettera det traditionella utbudet på Circle Ks stationer på bästa sätt. Om kunderna gillar det, kommer konceptet förmodligen att utökas med ännu mer härlig medelhavsmat, berättar Per Nilsson, affärsutvecklare på Di Luca & Di Luca.

RELATERAD LÄSNING