Hem Mat & Restaurang Nyhet i glasshyllan: italienska Babasucco och snackingglassen Re:FUEL

Nyhet i glasshyllan: italienska Babasucco och snackingglassen Re:FUEL

av Livets Goda

En trend som vuxit sig starkare de senaste åren är att konsumenter efterfrågar och väljer produkter som rimmar väl med ett aktivt liv. Livsmedels- och dryckestillverkare är mer än villiga att agera på denna efterfrågan*. För att möta den starka trenden lanseras nu ett handplockat urval varumärken under glasskonceptet Freezing Good.

Babsucco: En solig nyhet från Italien. Frukt och grönt på pinne, berikade med vitamin C, veganska och med naturliga ingredienser. Kommer i smakerna: Babasucco Moringa (en svalkande glass gjord på moringasorbet), Babasucco Fennel (fräsch sorbet med fänkål, äpple och selleri) och Babasucco Sicily Lemon (syrlig citron- och limesorbet med ingefära och mynta). 

re:FUEL Sandwich: Det ultimata frusna mellanmålet utan tillsatt socker och med högt fiberinnehåll. Kex fyllda med chiafrön och havre, med krämig vaniljglass. 

– Det här är ett glasskoncept som vi är väldigt stolta över! Med Freezing Good kan vi nu samlat erbjuda fantastiskt goda produkter med fokus på hälsa och välmående, något vi ser många konsumenter efterfrågar. Det känns riktigt roligt att möta den efterfrågan och göra det lättare för konsumenterna att hitta den här typen av glass. Så håll utkik efter våra lila boxar i butik, säger Julia Lundström Stenudd, Brand Manager Freezing Good.

Freezing Good-boxen finns i butik från vecka 11.

RELATERAD LÄSNING