Hem Mat & Restaurang Paolo Roberto gästar Linas Matkasse

Paolo Roberto gästar Linas Matkasse

av Livets Goda

För andra gången samarbetar Linas Matkasse med en känd matprofil, och den här gången är det Italienkännaren Paolo Roberto som delat med sig av sina italienska paradrätter. Samarbetet har resulterat i matkassen Passione Italiana – italiensk vardagsmat med det lilla extra som passar hela familjen.

– Det har varit en väldigt rolig resa att ta fram den här matkassen. Både jag och Lina drivs av att inspirera andra till matlagning som innehåller det där lilla extra – matglädje, säger Paolo Roberto.

Passione Italiana innehåller tre menyer med inspiration från hela Italien: från den norditalienska risotton till den syditalienska gnocchin. För Paolo Roberto handlar matlagning om kärlek, gemenskap och glädje. Och det är just de ingredienserna han vill förmedla med Passione Italiana.

– För mig går matlagning och gemenskap hand i hand, att äta tillsammans stärker familje- och vänskapsband. Matlagning är kärlek som blir synliggjord, säger Paolo.

Som namnet på matkassen antyder så är det just passionen och matglädjen som Paolo och Lina delar.

– Det är kul att arbeta med andra duktiga matpersonligheter som delar vår passion för mat. Och eftersom vi vet att italiensk mat är uppskattat bland våra kunder så vill vi låta det italienska köket få ta mer plats i vårt utbud i höst, säger Lina. 

Passione Italiana lanseras under vecka 42 och går att beställa fram till och med den 1 december. Första möjliga leveransdatum är 3 november. 

RELATERAD LÄSNING