Hem Övrigt Roswi AB ny distributör för Madeira

Roswi AB ny distributör för Madeira

av Livets Goda

Produkter tillverkade i vackra träslag
Många av Madeiras produkter är tillverkade i vackra träslag. Ett av träslagen Madeira använder sig av är träslaget Teak. Teak är en av de mest populära träslag i världen på grund av dess mångsidighet, funktion och skönhet. Teak är väderbeständigt och används ofta i utomhusmöbler, yachter och spautrustning. Det är också perfekt att använda i köket.

Restprodukter för tillverkning
Produkterna som Madeira tillverkar i Teak härstammar från en av de största Teakplantagen i världen, beläget i Sydamerika. Teak odlas med hjälp av ansvariga skogsbruksmetoder och Madeira använder rester från andra Teakprodukter som annars hade kastats bort.

– Att produkterna tas fram ansvarsfullt var viktigt för oss när vi tittade på nya samarbeten och valde just Madeira. Att börja jobba med dessa fina skärbrädor och köksredskap känns riktigt kul, säger Jonas Svärding, produktchef hos Roswi.

Andra bra funktioner som går att hitta i deras produkter är skärbrädor för kött som är konkava. Detta gör att alla köttsafter rinner tillbaka mot köttet och gör det saftigare.

Roswi började representera Madeira den 1 augusti 2017

RELATERAD LÄSNING