Same same – but different

Norrglimt är både stark och mild, mjuk och hård. Smaken är rund och krämig samtidigt som osten är hård utan att smula. Dessa egenskaper gör den perfekt för såväl frukosten som ostbrickan. Med smak av akvavit är Norrglimt dessutom en idealisk matlagningsost som tillför personlighet utan att ta över andra smaker. – Många konsumenter blivit missledda över namnet Krutrök och dess tuffa formspråk. Osten är faktiskt både är rund och krämig i sin smak och passar utmärkt både till frukost och till matlagning. Med det nya namnet och den nya profilen hoppas vi att fler ska hitta denna godbit i ostdisken och få ta del av dess välbalanserade smak, säger Agneta Andersson, Brand Manager, Norrglimt. Den nya förpackningen går i svart och pryds av vad som kan liknas vid Polstjärnan. Tankarna dras till en nattsvart himmel där en stark stjärna lyser upp i mörkret. Namnet Norrglimt är en påminnelse om ostens Norrländska ursprung. – Norrglimt är lätt att hitta i osthyllan med sin säregna design, inspirerad av den norrländska stjärnhimmeln, fortsätter Agneta Andersson, Brand Manager, Norrglimt. Norrglimt passar mycket bra i en rad olika recept – allt från att riva ner osten i en klassisk omelett till att göra en snabblagad ostkräm med riven Norrglimt och Crème Fraiche – utmärkt som dipp eller som sås till kött och till pasta. Nedan bjuder vi på ett utmärkt vardagsrecept där Norrglimt sätter guldkant på den bakade potatisen.