Hem Övrigt SodaStream lanserar to-go-flaskan My Only Bottle

SodaStream lanserar to-go-flaskan My Only Bottle

av Livets Goda

SodaStream som är världens främsta tillverkare av kolsyremaskiner lanserar nu miniatyrflaskan My Only Bottle. Flaskan är designad för att enkelt kunna ta med sig på språng och för att minska användningen av engångsflaskor. Med flaskan vill SodaStream göra det enkelt för konsumenter att minimera sin plastkonsumtion.

Den nya flaskan kommer i tre färger och har ett lock i rostfritt stål. Förutom en modern och färgstark design har SodaStream utvecklat en funktionell flaska som underlättar i vardagen. På flaskans lock sitter det en rem som gör den enkel att bära med sig även om det inte finns plats i väskan.

– My Only Bottle är den första SodaStream-flaskan som är utvecklad för att ta med sig när man är på språng. Eftersom konceptet är to-go har det varit viktigt att flaskan kan anslutas direkt till våra maskiner och på så sätt göra det så enkelt som möjligt för konsumenterna. Vi hoppas att vi kan inspirera fler människor att ta med bubbelvatten eller kranvatten hemifrån istället för att köpa en flaska i engångsplast när man blir törstig, säger Michele Fitzwilliams, nordisk marknadsdirektör på SodaStream.

My Only Bottle går att använda med alla SodaStreams kolsyremaskiner förutom Crystal och kommer i färgerna Black Noir, Pink Blush samt Icy Blue. Den återvinningsbara flaskan rymmer 0,5 liter och är BPA-fri samt UV-resistent. Dessutom går den att diska i diskmaskin.

My Only Bottle finns hos Elgiganten och rekommenderat pris är 149 SEK.

 

RELATERAD LÄSNING