Hem Whisky & Bourbon The Famous Grouse Winter Reserve

The Famous Grouse Winter Reserve

av Christoffer Enquist

Nu kommer The Famous Grouse Winter Reserve till Systembolaget, detta i en begränsad upplaga om 12 000 flaskor. Istället för den omisskänneliga moripan pryds flaskans etikett av en fjällripa i vinterdräkt.

The Famous Grouse Winter Reserve (art.nr: 4066001)

– Att skapa nya versioner av redan etablerade whiskysorter är en utmaning då en ny produkt måste leva upp till de höga förväntningarna som ställs på vår whisky, samtidigt som den måste sticka ut och kunna stå på egna fötter. Alla våra produkter har The Famous Grouses lena karaktär, men också sin alldeles egna personlighet, säger Kirsteen Cambell, Master Blender av The Famous Grouse.

– Winter Reserve är framtagen med varma smaker för tiden då det är som kallast. I Sverige har vi en riktigt lång, tråkig vinter och Winter Reserve ska kännas okej att dricka även tiden efter man slängt ut granen och städat bort julen, säger Peter Molander, Nordic Brand Manager på Edrington.

The Famous Grouse Winter Reserve kommer att finnas tillgänglig från den 6 december 2019 i utvalda butiker och kostar 299 SEK.

The Famous Grouse Winter Reserve
Volym: 700 ml
Pris: 299 kr
Artikelnr: 4066001
Alkoholhalt: 40 %
Lansering: Den 6 december i Systembolagets tillfälliga sortiment

RELATERAD LÄSNING