Hem Övrigt Throwback Tuesday – Rallarsnus återlanseras

Throwback Tuesday – Rallarsnus återlanseras

av Livets Goda

Rallarsnus lanserades ursprungligen 1976, och har en mörk och rökig tobakskaraktär med inslag av tjära, torkad frukt, lakrits och örter.

– Den rökiga och tjäriga smaken gör Rallarsnus till en av våra mer kraftiga och smakrika lössnusprodukter, och det känns jättekul att kunna återlansera den, om än i begränsad upplaga. Under lång tid har vi prioriterat att vidareutveckla vårt portionssortiment, och vi kände att det var hög tid att också uppmärksamma Sveriges 200 000 lössnusare. Därför inledde vi projektet med återlanseringar av snusklassiker under förra året, och nu är det dags för Rallarsnus, säger Robin Rydgren, Junior Brand Manager på Swedish Match.

Från och med den 6/5 lanseras också Rallarsnus i utvalda försäljningskanaler exklusive Swedish Match egna, däribland OKQ8, Circle K, EMAB, Direkten samt hos nettotobakister och i hos ett flertal handlare vid den svensk-norska gränsen.

– Vår första lansering i detta projekt var Mörkbrunt Snus, en mindre lössnusprodukt vars konsumtion var väldigt koncentrerad till Värmland och Dalsland. Rallarsnus hade en mer jämn spridning över hela Sverige, och hade en större konsumentkrets. Som final i detta projekt kommer vi under slutet av 2019 också att återlansera Svenskt Exportsnus, säger Robin Rydgren. 

RELATERAD LÄSNING