Hem Mat & Restaurang Västerbottensost – I topp bland de varumärken som kvinnor uppskattar mest

Västerbottensost – I topp bland de varumärken som kvinnor uppskattar mest

av Livets Goda

– Vi är jätteglada att Västerbottensost® är så uppskattad bland svenska kvinnor. Vi har en lång och stolt historia i Burträsk och det är roligt att svenska kvinnor värdesätter god smak, kvalitet och det omsorgsfulla hantverk som Västerbottensost® står för, säger Maria Forsner, varumärkeschef för Västerbottensost®.

Än idag tillverkas Västerbottensost® enligt samma hemliga recept som sedan begynnelsen 1872, då mejerskan Ulrika Eleonora Lindström skapade receptet. Och än idag är Västerbottensost® en liten, men speciell bit av svensk mathistoria och tradition.

YouGov Brandindex är ledande inom varumärkesundersökningar och mäter flera varumärken. Varje dag genomförs intervjuer bland svenska folket som ger sin uppfattning om olika varumärken.

– Att komma topp tio bland de mest omtyckta varumärkena är riktigt stort. Övriga varumärken på listan är giganter i Sverige och flera även globalt, det inspirerar oss att fortsätta vårt dedikerade arbete i Burträsk med att tillverka denna uppskattade ost, säger Maria Forsner, varumärkeschef för Västerbottensost®.

Hela listan: https://yougov.se/news/2019/03/06/ica-och-ikea-ar-i-topp-bland-svenska-kvinnor/

RELATERAD LÄSNING