Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Nyhetsmix! Estrella lanserar fyra nya favoriter

Nyhetsmix! Estrella lanserar fyra nya favoriter

av Livets Goda

Den 17 augusti lanseras fyra nyheter från Estrella och denna gång blir det en blandning av godheter till snackshyllan. Estrella bjuder på Nötmix, Dippmix, Västkustchips och ostiga Potatischips.

Det grovräfflade potatischipset Cheddar & Sourcream är en uppgradering av en saknad favorit. Cheddarosten har fått mogna sedan sist och nu kan dessa chips verkligen visa vad de går för. Cheddar & Sourcream förlanserades på Hemmakväll den 25 juli.

En uppstickare till nöthyllan! Estrella lanserar Nötmix Kokos & Salt med kokoskanderade jordnötter och mandlar. En unik nötmix med stadigt populär smakprofil.

Nyheten Dippmix Rostad Paprika med Vitlök passar såväl chips som grönsaksstavar. Fyllig och len grillad paprika kombineras med klassisk vitlök som tar smakerna mot nya höjder.

Västkustchips Ranch & Gräddfil är ett klockrent tillskott till Västkustchipsen. De grytfriterade, grovräfflade chipsen har en generöst tilltagen krydda med smak av tomat, vitlök, paprika och ost – med gräddfil som pricken över ”i”. Självklart är de märkta med Svenskt Sigill.

  • Nyheterna lanseras 17 augusti 2020.
  • Västkustchips Ranch & Gräddfil, 180g (Rek. pris: ca 20kr)
  • Potatischips Cheddar & Sourcream, 175 & 275g (Rek. pris: ca 20kr)
  • Nötmix Kokos & Salt, 180g (Rek. pris: ca 20kr)
  • Dippmix Grillad Paprika med Vitlök, 24g (Rek. pris: ca 12kr)
image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING