Hem NyheterVinnyhet Nyhetsprovning med vinbar och middag

Nyhetsprovning med vinbar och middag

av Christoffer Enquist

Winefinder presenterar vårens nyheter och Hotel Frantz serverar en lättare fyrarätters meny!

Nu är dags igen för en kombinerade nyhetsprovning/vinbar och middag på Hotel Frantz. Precis som i höstas har du möjlighet att tjuvsmaka vinerna från vår vårlansering som släpps på sajten den 26 mars.

Det blir annorlunda avslappnad provning där Hotel Frantz serverar en lättare, sittande fyrarätters meny. Vi på Winefinder kommer att ha en vinbar där vi häller upp viner från lanseringen som du kan testa till maten.

Vi kommer att presentera runt 25-30 heta nyheter. Det blir bland annat nytt från Sydafrikanska superproducenten Crystallum, coola Domaine Lupier, Hermitage och Châteauneuf du Pape från Guigal och så en massa godbitar från vårens och sommarens rosésläpp. Listan kommer att fyllas på när det närmar sig!

OBS Menyn är inte fastställd – men det här är vad vi serverade sist:
• Minitoast med anklever & krusbärsmarmelad
• Halstrad pilgrimsmussla med blomkålskräm, färskriven tryffel, brynt smör och hasselnötter
• Råbiff smaksatt med kapris & rödbeta. Toppad med confiterad äggula, kantarellmajonäs, jordärtskockschips & chili
• Gratinerad Granbarksost med fröknäcke

När: Måndagen den 23 mars – 18:00-21:00
Var: Hotel Frantz, Peter Myndes backe 5, 116 46 Stockholm (Se karta här!)
Biljettpris: 1 295 kr per person.

OBS! Endast 24 platser!

Läs mer och köp din biljett här >>>

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING