Nyköping Brewing Co gör topprekrytering!

Livets Goda 10 May, 2019
Whisky och Bourbon Till sensommaren står äntligen Nyköping Brewings bryggeri och bryggpub klar och det är med stor glädje man idag kan presentera deras rekrytering av Head brewer, Patrick Holmqvist. ”Det är minst sagt ett tungt namn och någon som jag känner väldigt väl!” säger Jonas Kandefelt.

" Vi är otroligt stolta att en av dom mest välkända och inflytelserika bryggarna kommer att vara delaktig i vår spännande resa. Det finns få personer med Patricks erfarenhet och kunskap, det tillsammans med personkemin mellan oss tre gjorde Patrick till ett självklart val!”, säger Sasse Sepehrazar.

Holmqvist kommer närmast från Nils Oscar där han i 22 år lett ölbryggningen och det är inte många i bryggar-Sverige som inte vet vem han är. Han börjar den 1 augusti och kommer utöver att vara Head brewer även att bli delägare
tillsammans med Jonas och Sasse.

Nyköping Brewing Co är ett nystartat bryggeri som kommer att ligga i gamla Sörmlands museum, mitt i centrala och historiska delen av Nyköping. Med det gamla anrika Nyköpings bryggeriet, Nyköpingshus och hamnen som grannar.

”Bryggeriet kommer att ha en publik brewpub med 20 talet ölkranar och restaurang. En mötesplats för alla”, säger Jonas Kandefelt.


Öppet hus, provningar och rundturer – det här händer nära dig under Ölets Dag

Whisky och Bourbon Onsdagen den 17 juli går årets upplaga av Ölets Dag…
17 Jul, 2019
Artikelarkivet