Nytt digitalt nummer av Livets Godas samlade premiumartiklar

Vin Du som tecknat premiumtjänsten får tillgång till en hel del specialartiklar om dryck där vi går lite mer på djupet, kikar närmre på exempelvis en region, druva eller producent. Se det som en förlängning av tidskriften Livets Goda helt enkelt. För att göra livet lite lättare för dig som premium och samtidigt säkerställa att du inte går miste om något av våra alster så får du här en digital tidskrift med fem utvalda premiumartiklar som nyligen publicerats på hemsidan.

Om du ännu inte tecknat premium kanske vi kan fresta med denna sammanställning för att ge dig ett hum om vad vi kan erbjuda i läsväg. Utöver dessa artiklar får du även som premium tillgång till vårt vinotek med tusentals provade viner med kommentarer och vårt intryck. Du får regelbundet nyhetsbilagor där vi går igenom det som släpps på Systembolaget och specialbilagor.

Tjänsten går loss på 19 kronor i månaden eller 190 kronor för ett år. Och du, vi autoförnyar inte. Länk till Premium >> HÄR

I detta augustinummer av premiumartiklar finner du:

Chapoutier - bland världens mest hyllade vinproducenter.

Stor genomgång av toppvinerna från 2015 och en fantastisk Rhôneproducent.

Etna - så mycket mer än bara en vulkan.

Etna är hett på mer än ett sätt och vi går på djupet & benar ut varför nerello mascalese blivit next big thing.

Kéknyelü - druvan som behöver en partner.

Få har provat den men när du har ett bra ex i glaset så förstår du varför den hyllas som Ungerns riesling.

Ronchi di Cialla - en ikon i nordöstra Italien.

Friuli är en region som förtjänar så mycket mer uppmärksamhet, inte minst för sin unika druva schioppettino. 

Tenerife - Kanarieöarnas vinmecka

Visste du att Tenerife har hela fem olika subregioner på ön, trots blott 2,000 kvadratkilomter stort - så pass varierande är klimatet på vår favoritö!

 

Tack för att du är en del av Livets Godas värld!


Braksuccé för Poppels crowdfunding med teckningsgrad på 250%

Whisky och Bourbon Från 5 maj till 7 juni genomförde Poppels Bryggeri en…
14 Jun, 2019

Fira World Cucumber Day

Whisky och Bourbon Idag, den 14 juni firas World Cucumber Day. För att…
14 Jun, 2019

Insnöad på gin

Whisky och Bourbon Det råder en tydlig gintrend i Sverige. Antalet lokala destillerier…
13 Jun, 2019

Bolagets billigaste Barolo överraskar positivt!

Vin Barolo och billigt korrelerar av naturliga skäl sällan och när…
11 Jun, 2019

Grönstedts skapar nya mat- och dryckesupplevelser inför sommaren tillsammans med svenskarna

Whisky och Bourbon Halloumi var trendigast att lägga på grillen förra sommaren, och…
5 Jun, 2019

Henric Herbertsson från SK Mat & Människor vann Nordiska Mästerskapen i matlagning

Mat och Restaurang I lördags den 1 juni avgjordes Nordiska Mästerskapen i matlagning…
3 Jun, 2019

Symington Family Estates tillkännager 2017 som årgång för Vintage Port

Vin Skörden 2017 var rekordtidig med endast en tredjedel av volymen…
3 Jun, 2019

Högsta kvalitet från Europa: Label Rouge är den mest välkontrollerade kvalitetsmärkningen för kött

Mat och Restaurang Varifrån kommer köttet och hur är uppfödningsförhållandena för fåglarna –…
3 Jun, 2019
Artikelarkivet