Hem Nyheter Nytt frystorkat helfoder för hunden på resan

Nytt frystorkat helfoder för hunden på resan

av Livets Goda

Lagom till semestern kommer MUSH med ett helt nytt resefoder för hundar, MUSH Hellä Freeze-Dried. Fodret är ett högkvalitativt frystorkat helfoder som innehåller allt en hund behöver och lite till. Det är torrt, lätt att packa och tar liten plats.

– Hellä Freeze-Dried är som ett superfood för hundar. Genom frystorkningen har fodret maximalt med smak och näring men tar minimalt med plats, säger Robban Rosén, Sverigeansvarig på MUSH.

Alla hundliv ser olika ut. En del får följa med sin människa på husbilssemester, andra på vandring, till sommarstugan, på utställning eller tävling. Hellä Freeze-Dried är ett exklusivt helfoder med genomgående naturliga råvaror. Det är framtaget för hundägare som inte vill tulla på kvaliteten på hundens mat under resan. Det är en frystorkad version av Hellä, superfodret för hund som lanserades ifjol. Förutom kött innehåller det fermenterade grönsaker som är rika på nyttiga mjölksyrabakterier, en exklusiv blandning av omega-3 fisk- och olivolja och kalcium från äggskal. Produkterna är balanserade med en naturlig vitamin och mineralmix och en mineralmix av sammansatta örter och växter.Hellä Freeze-Dried kommer i två versioner; nöt och kyckling. Frystorkningen är en exklusiv och skonsam konserveringsmetod där vitaminer, enzymer, bakterier, proteiner och inte minst smak bevaras, samtidigt som vattnet avlägsnas. Köttet som frystorkas blir torrt och får lång hållbarhet. Tillsätt bara lite ljummet vatten, vänta några minuter och maten är redo att serveras.

Hellä Freeze-Dried kommer att säljas i svenska djurbutiker från juli i år. Varje förpackning innehåller 250 gram och kostar cirka 199 kronor.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING