Hem Vinvärlden Nytt nummer av Livets Goda ute nu – det 131:a i ordningen

Nytt nummer av Livets Goda ute nu – det 131:a i ordningen

av Livets Goda

Utöver Bourgogne då; tja vad sägs om ett av Tysklands främsta vindistrikt men som vi pratar alldeles för lite om? Franken, baby. Vilka viner som kommer därifrån! Och så reser vi till Kanarieön Tenerife & provar de fantastiska vulkanvinerna. Mer Spanien blir det när Alberto Orte får visa vad han kan & inte minst hur han väcker liv i en del av Jerez som slumrar.

Och så drar vår vinmakare Tobias till Grekland för att göra sin alldeles egna pet nat, en process som han förklarar fantastiskt fint i sin artikel om vinstilen. Piemonte är vi ju också svaga för & såklart längtar vi när potentiella toppårgångar som 2015 & 2016 lanseras. Om du delar vår nyfikenhet så läs artikeln om nämnda år i Barolo & Barbaresco & vad vi tyckte om vinerna. Krydda det hela med artiklar om Oddero & Aldo Conterno så har du tillgodosett ditt lystmäte av nebbiolo.

En Livets Goda utan bubblor är inte fullständig varför vi skickade vår bubbelexpert Melldén till en exklusiv provning av 23 toppskumpor. Och för att landa i verkligheten, jo, vi uppskattar verkligen ett schysst vin som inte kostar skjortan, så har vi även listat en massa fina val under 150 kronor.

Och som vanligt i din nya Livets Goda; krönikor från chefredaktör Enquist, Larsson & Jörgensen. Plus Då & Nu som i detta nummer vänder sig mot Alsace. Och så lite goa recept som matchats med passande dryck.

Så grymt att du är en av våra läsare, en som delar vår passion för dryck & som möjliggör för Sveriges främsta & mest djuplodande vinmagasin att fortsätta finnas där ute för alla som brinner för kvalitativ läsning!

Länk till nya numret om du vill köpa ett digitalt ex finner du >>> HÄR.

Du som är prenumerant får tidningen i brevlådan någon av de närmaste dagarna.

Sugen på en prenumeration av vår tidskrift – kika in på vår prenumerationssajt >>> HÄR.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING