Hem Vinvärlden Livets Godas “Nytt på Systembolaget” – din guide till de senast provade lanseringarna

Livets Godas “Nytt på Systembolaget” – din guide till de senast provade lanseringarna

av Livets Goda

På LivetsGoda.se finner man sedan länge en sektion som kallas “Nytt på Systembolaget” – men vad betyder det? Detta ska vi här reda ut.

 

Systembolaget är väldigt frekventa med sina lanseringar och varje vecka kommer det nya lanseringar, i olika kategorier – vilket Livets Goda bevakar i den största möjliga utsträckning som är möjligt.

Torsdagar är dagen för Webblanseringar, vilket betyder drycker i mindre kvantitet men oftast i högre kvalité och prisläge. Dessa börjar alltid lanseras klockan 10:00 vilket sker online på Systembolaget.se

Fredagar är dagen för exklusiva, tillfälliga lanseringar där prisläget kan skifta från högt till lågt. Det som de har gemensamt är att det är begränsade volymer, varpå betoningen med “tillfälliga”. När flaskorna är slut så är det slut för året. Dessa produkter finns ofta på några fysiska Systembolagsbutiker (antalet butiker kan variera beroende på produkt, pris och kvantitet) samt att man kan beställa de online på Systembolagets hemsida. Sålänge det finns Webbsaldo så går det att klicka hem till valfri butik – sålänge drycken inte redan fysiskt finns i din valda butik.

Alla Systembolagets olika lanseringar och tidpunkter går att läsa här >>

Livets Goda redaktionen provar som sagt så mycket av dessa lanseringar som är möjligt, och bortsett från att det såklart presenteras på hemsidan i en sammanfattad artikel, så läggs vinerna även in i vårt Vinotek (som innehåller över 17.000 provade och recenserade produkter av alla dess slag). En del av Vinoteket är sektionen “Nytt på Systembolaget”.

Här finner ni poäng och recensioner på de dryckerna som lanserats de senaste 30 dagarna. Det går vidare att dela upp dryckerna på den dagen som de lanserades.

Nytt på Systembolaget är en del av det som ingår i Livets Godas digitala tjänst Premium och Premium Plus, vilket ni kan läsa mer om HÄR >>

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING