Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Nytt stjärnskott på Grand Hotel Saltsjöbaden

Nytt stjärnskott på Grand Hotel Saltsjöbaden

av Livets Goda

Grand Hotel Saltsjöbaden har under hösten presenterat flera nyrekryteringar inför den omfattande utvecklingen av hotellet som ligger framför dem. En viktig del av den resan är mat och dryck, något som alltid varit centralt på det anrika hotellet. Därför ansluter nu Oscar Högberg som Food & Beverage manager. 

Oscar Högberg har varit en del av restaurangbranschen ända sedan tonåren och kommer senast från Mister French Gruppen och Stureplansgruppen. Med sin mångåriga erfarenhet av att skapa förstklassiga upplevelser med god mat och dryck är Oscar Högberg nu redo att axla rollen som Food & Beverage manager på Grand Hotel Saltsjöbaden.

– Oscar har ett öga för detaljer och vet hur hög service levereras på ett effektivt sätt. Med sin erfarenhet och stora passion för mat och dryck kommer Oscar att vara en viktig del i arbetet med att ta Grand Hotel Saltsjöbaden in i framtiden. Jag är väldigt glad över att ha med Oscar på den resan, säger Erik Pändel, vd på Grand Hotel Saltsjöbaden. 

Det var i slutet av 1800-talet som den inflytelserike bankdirektören K A Wallenberg lät bygga Grand Hotel Saltsjöbaden med drömmen om att skapa Sveriges motsvarighet till Franska rivieran. År 1893 invigdes hotellet och har sedan dess välkomnat gäster från alla världens hörn för avkoppling, möten, elegans och lyx.

– Att få jobba på Grand Hotel Saltsjöbaden är en dröm för mig. Jag är konstant hungrig på utveckling samtidigt som jag har stor respekt för tradition och historia. Det här hotellet är något utöver det vanliga, en kronjuvel och jag känner mig ärad över att få vara med och skriva en bit av hotellets framtida historia med fokus på mat och dryck, säger Oscar Högberg, Food & Beverage manager på Grand Hotel Saltsjöbaden. 

RELATERAD LÄSNING