Hem NyheterNyhet WB O.P. Anderson Alkoholfri Snaps Mixpack

O.P. Anderson Alkoholfri Snaps Mixpack

av Livets Goda

Nu ser O.P. Anderson Alkoholfri Snaps dagens ljus, en nyhet som har för avsikt att stärka gemenskapen kring våra dryckestraditioner där alla ska kunna sjunga med i snapsvisorna och njuta av festligheterna oavsett om man väljer alkohol eller inte. Detta är de första snapsarna av sitt slag på Systembolagets hyllor.

Alkoholfria drycker är en trend som växt sig allt starkare de senaste åren, inte minst bland konsumenter i den yngre generationen. Det gäller allt från alkoholfria drinkar till traditionella alkoholdrycker såsom öl och vin. Dessa konsumenter har lika mycket förväntan och förhoppning på upplevelsen som de som väljer drycker innehållande alkohol.

O.P. Anderson genomsyras av tanken att högtider firas bäst tillsammans och vill förena människor i ett gemensamt firande som inte lämnar någon utanför. Därför är det otroligt kul att kunna erbjuda alkoholfri snaps från O.P. Anderson så att alla kan vara med i gemenskapen oavsett om man han alkohol eller alkoholfritt i glaset, säger Sanna Sundin, Senior Brand Manager på Anora.

Kartongen om sex flaskor innehåller tre alkoholfria varianter av O.P. Andersons mest populära snapsar; Original, Petronella och Klar.

Det är samma kryddor i de alkoholfria versionerna som i de traditionella snapsarna och vi använder oss endast av naturliga och ekologiska ingredienser i dryckerna. Den lite riviga smaken man känner i vår alkoholfria snaps får vi till genom att använda lite chili och citronsyra, säger Jonas Odland Kryddmästare O.P. Anderson.

O.P. Anderson Alkoholfri Snaps Mixpack lanseras den 1 december och finns på hyllan i de flesta Systembolagsbutiker.

O.P. Anderson Alkoholfri Snaps Mixpack
Ursprung: Sverige
Artikelnr: 11937
Volym: 6 flaskor à 50 ml (0,5% alkohol)
Pris: 109 kr

 

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING