Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Oddlygood® lanserar Greek Style gurt

Oddlygood® lanserar Greek Style gurt

av Livets Goda

Nu börjar samgåendet mellan Oddlygood® och Planti att blomma ut i butikerna. Nyheten Oddlygood® Greek Style gurt är en god gurt som tidigare funnits i Plantis sortiment. Den här krämiga favoriten i ny design passar lika bra till frukost som ett proteinrikt mellanmål eller i matlagningen.

Sedan förvärvet av Planti under 2023, väntar en rad favoriter på att välkomnas till fullo av Oddlygood® med en ny, gemensam kostym. Genom samgåendet blev Oddlygood® marknadsledare inom kategorin växtbaserad gurt i Sverige och först ut med den nya designen är alltså Oddlygood® Greek Style gurt.

– Det har varit en kul och inspirerande utmaning att implementera Planti hos Oddlygood och vi är så stolta över den nya designen! Den här favoritprodukten kompletterar vårt sortiment perfekt, säger Nina Gillsvik, global CMO hos Oddlygood. Som marknadsledare inom växtbaserad gurt i Sverige vill vi göra det enkelt för alla att hitta goda alternativ i hyllorna, och lanseringen av Oddlygood® Greek Style tar för sig så fint i den här nya kostymen.

Produktinformation:
Oddlygood® Greek Syle 200g och 400g finns att köpa i dagligvaruhandeln och den nya designen finns i hyllorna från v.20.

RELATERAD LÄSNING