OGBG på Comfort Hotel Göteborg upp igen

av Livets Goda

Nu öppnar äntligen OGBG på Comfort Hotel Göteborg upp igen för luncher, AW och middagar. Man satsar till 100% på att utveckla sitt kök med inriktning på Asian fusion till nya gastronomiska höjder och lanserar flertalet nyheter under våren.

OGBG:s inspiration  kommer från det forna ostasien, Vietnam, Thailand, Indien, Kambodja, och Koréa med en nutida och aktuell tvist – Asian Fusion. Vad sägs om lättrimmad hälleflundra – bakad till 36 grader med dashisoya, friteterad jortärtsskocka och misomajo eller OGBG`s råbiff på kravmärkt innanlår med päron, picklad chili, friterad lotusrot och äggreduktion. Eller varför inte en vegetariskt snack plate med chili-cha-cha, dumplings och vårrullar. OGBG satsar på att ha ett flertal olika mellanrätter till mycket bra priser.

Nytt är även matupplevelsen ” Välj att inte välja” – man lämnar helt enkelt över valet av rätter till kockarna som komponerar ihop en delikat matresa.

  • Matupplevelsen ”Välj att inte väja” kan jag varmt rekommendera här på OGBG. Samt att dricka cocktail till maten. Nytt för Sverige men populärt vanligt runt omkring i världen, säger Johan Ackebo, köksmästare på OGBG.

En annan nyhet på OGBG är after work på fredagar med fokus på cocktails och champagne.

  • På fredagar vill vi visa att vi verkligen är grymma på cocktails, säger Miguel Canaverde, restaurangchef. Här kommer vi att servera unika cocktails som bland annat Damn koriander – rom, lime, koriander, citrongräs och Bitter Boy – Amaro, lime, grapefruit och Bubble Lynchee – Litchi, rosa grapefruit och prosecco

After work på OGBG varje fredag från 15.00 – 18.00.

Vinlistan innehåller få men väl anpassade viner till det asiatiska köket.