Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang OKQ8-stationer blir utlämningsställe för Matkomforts matkassar

OKQ8-stationer blir utlämningsställe för Matkomforts matkassar

av Livets Goda

Matkomfort har en stark tillväxt i dessa rådande omständigheter, med hemleverans av matkassar inom Stor Stockholm/Mälardalen.

För att möta den efterfrågan av ökad flexibilitet vi har från våra kunder när värmen är på väg och sommaren snart är här, har vi sökt en samarbetspartner för fler utlämningsställen av våra matkassar. Nu har vi äntligen hittat en mycket bra samarbetspartner för detta.” säger delägare och marknadschef Fredrik Åkesson.

Vi har under en tid fört samtal med OKQ8 och nu hittat ett antal teststationer för utlämning av våra matkassar. Generösa öppettider, enkelheten av att parkera nära utlämning samt strategiska lägen vid bra infartsleder eller i områden med stort antal kunder i närområdet, har gjort att valet av testbutiker blir OKQ8 Nacka Skvaltan, OKQ8 Brommaplan och OKQ8 Haninge på Nynäsvägen 23.

Vår förhoppning är att detta skall bli win-win för båda” parter säger Fredrik fortsättningsvis. ”När och om man är bortrest över helgen eller om den aviserade tiden inte passar, skall kunderna enkelt kunna styra om sin leverans till ett utlämningsställe. Förhoppningsvis passar våra kunder på att tanka upp bilen och handla det man behöver till frukost, om man kommer direkt från landet, båten eller annan aktivitet under söndagen.” säger Fredrik.

Testet kommer att pågå under sex månader för att sedan utvärderas.

Slår detta väl ut vill vi se över möjligheterna hur man kan utveckla samarbetet till fler utlämningsställen samt andra affärsmöjligheter i samverkan” säger Karin Hellgren, Head of Communication, OKQ8.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING