Hem Whisky & Bourbon Öl & Spritmässan 6-7 oktober

Öl & Spritmässan 6-7 oktober

av Livets Goda

Svenska Dryckesmässor arrangerar den 6-7 oktober Öl & Spritmässan på Stockholm Waterfront, en ny dryckesupplevelse för alla som vill lära sig mer, upptäcka det senaste och inspireras av världens öl, spritdrycker och drinkar.

Öl & Spritmässan

Öl & Spritmässan

ÖVER 80 DRYCKESUTSTÄLLARE PÅ PLATS

På Öl & Spritmässan har man samlat det mesta och bästa inom öl- och spritdrycker. Här finns plats för den växande gintrenden, hantverkssprit, högt ansedda destillerier, drinkar, svenska bryggerier och importörer. Öl & Spritmässan arrangeras på Stockholm Waterfront, mitt i centrala Stockholm. Ett smultronställe för den som vill lära sig mer om- och upptäcka det bästa av öl- och spritdrycker, bara en trappa upp från Stockholm centralstation.

MÄSSA PÅ TVÅ VÅNINGAR

Mässan hålls på två våningar. På första våningen har man stora kongresshallen där de samlar ett 60-tal utställare. En trappa upp på ena sidan uppe på balkongen och utanför har man Ginhyllan. Där har de samlat ett 10-tal producenter av gin. Gin finns också på en rad olika ställen i kongresshallen. På andra sidan har man ett 10-tal utställare till med öl- och spritdrycker samt även mjöd. Här finns också en snackbar med plock och smårätter.

När:
Fredag 6 oktober klockan 14:00 – 22:00
Lördag 7 oktober klockan 11:00 – 22:00

Pris:
Fredag: 275 kr
Lördag: 325 kr
Flex: 375 kr
I priset ingår serviceavgift, garderob och provningsglas

Var:
Stockholm Waterfront Congress Centre
Nils Ericsons Plan 4, 111 64 Stockholm

Åldersgräns: 20 år
Inga barn tillåtna, gäller även spädbarn

Mer information finner man på Svenska Dryckesmässors hemsida HÄR

RELATERAD LÄSNING