Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Onion Rings gör tillfällig comeback i sommar

Onion Rings gör tillfällig comeback i sommar

av Livets Goda

Onion Rings gör tillfällig comeback i sommar: Lagom till sommarloven och semestrarna kickar igång lanserar Estrella ytterligare ett tillfälligt limited edition sommarsnacks. Krispiga Onion Rings gör tillfällig comeback i snackshyllan. Den 3 juli lanseras ringarna i butik.

Onion Rings

Tidigare i somras lanserade Estrella tre tillfälliga sommarsnacks: potatischipset Lime & SourcreamLinschips Sweet Chili och Super Stars Ranch & Sourcream – en hyllning till stjärnorna i damlandslaget. Men det räcker inte. Vecka 27, den 3 juli, lanseras ett fjärde sommasnacksOnion Rings.

Onion rings – Producerar 50% mer ringar i år

Favoriten lanseras den 3 juli i butik men ett tips är att hålla utkik i god tid. Riktigt populära återbesökare som Onion Rings dyker ofta snabbt upp i hyllorna och säljer slut lika snabbt. Även om många butiker bunkrar upp med stora mängder av favoriten så bunkrar även snacksälskarna. Estrella har för avsikt att producera 50% mer Onion Rings denna sommar jämfört med förra. Nu återstår det att se om det räcker.

Fler nyheter från Estrella

Alla är olika – olika är bra
Vecka 27 startar även kampanjen ”Alla är olika – olika är bra” på Ica och Estrella är med igen. Initiativet delar ut medel till fotbollsföreningar som aktivt jobbar för jämlikhet och inkludering inom fotbollen. När du köper snacks från Estrella på Ica mellan vecka 27 – 30 är du med och bidrar till det viktiga arbetet med inkludering inom fotbollen.

Official Partner till Gothia Cup 16 – 22 juli
Idrotten ska vara schysst och jämställd. Därför har Estrella blivit Official Partner till Gothia Cup som är världens största fotbollsturnering för barn och unga. Partnerskapet kallar Estrella för ”Spela Lika” och går ut på att alla ska kunna spela fotboll på lika villkor, oavsett könstillhörighet eller bakgrund. Genom att satsa på ungdomsidrotten arbetar vi för ökad gemenskap, jämställdhet och inkludering. Estrella kommer att finnas på plats under hela eventet.

RELATERAD LÄSNING