Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Oumph! adopterar Keyyo under Veganuary

Oumph! adopterar Keyyo under Veganuary

av Livets Goda

Under Veganuary 2022 går Oumph! live med sin globala kampanj ”Adopt a Carnivore”. Kampanjen har som målsättningen att få fler personer att våga prova växtbaserat under Januari månad genom att med glimten i ögat utmana personer att att ”adoptera en köttälskare”, för att sedan peppa och hjälpa dem månaden genom. Oumph! själva kommer att adoptera programledaren Kristina ”Keyyo” Petrushina, och guida henne genom hela månaden för att visa både hur gott och lätt det kan vara att äta växtbaserat.

-Det är alltid mer troligt att människor både antar och slutför en utmaning om de gör den tillsammans med någon annan, och det är denna insikt som är grunden för vår kampanj “Adopt a Carnivore”. I denna kampanj vill vi bjuda in alla som är nyfikna på att äta mer växtbaserat och ge dem pepp och stöd istället för krav och pekpinnar, säger Henrik Åkerman, Global Brand leader på Oumph!.

Han fortsätter:

-Vi är sjukt glada att vi fått “adoptera” Keyyo, som är en cool och inspirerande kvinna som verkligen kommer sätta rätt energi i denna kampanjen.

Adopt a Carnivore är ett initiativ som kommer att köras på flertalet av varumärkets marknader globalt. I Sverige kommer kampanjen att synas brett både digitalt och utomhus. På sociala medier kommer en bland annat att kunna följa Keyyo när hon tar sig an Veganuary med hjälp av Oumph!s medgrundare Ankan Lindén.

-Januari är en perfekt månad att prova växtbaserat. Många kör tråkiga nyårslöften med massa krav, det tycker jag är trist. Jag och Oumph! vill ha ett januari fyllt av grymt god mat som jag delar med goda vänner.  Jag vill visa Keyyo och alla andra som är nyfikna på växtbaserat att Januari kan vara en riktig moff-månad, säger Ankan Lindén, medgrundare av Oumph!

Mer information om Adopt a Carnivore hittar man här: https://adoptacarnivore.oumph…

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING