Hem Vinvärlden På trend- och vinspaning i New York med Arvid Rosengren

På trend- och vinspaning i New York med Arvid Rosengren

av Livets Goda

”””I mitt arbete som sommelier på Charlie Bird i New York, kombinerat med otaliga provningar inför VM i sommelleri 2016, provar jag fler viner per år än de flesta i världen. En trend som är enormt tydlig här i New York är italienska vita – friska, mineraliska, ””salta”” viner. Det är nästan fler som väljer verdicchio än chablis på New Yorks finare krogar! Jag tror det är en trend som kan hålla i sig länge, vinernas kvalitet är spikrakt på väg uppåt. Italien har fortfarande en oöverträffad charm hos konsumenterna. I Winefinders sortiment finns både billiga bra viner och dyrare, nördiga grejer. Här har jag valt ut några viner i Winefinders sortiment som jag tycker förtjänar att lyftas fram extra mycket. Enjoy!”” Arvids tips finner ni här

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING