Hem NyheterNyhet WB Peroni Stile Capri debuterar i Sverige

Peroni Stile Capri debuterar i Sverige

av Livets Goda

Peroni Nastro Azzurro, känd för sitt klassiska premiumöl, utökar sortimentet. Lagom till sommaren intar den uppfriskande varianten, Peroni Nastro Azzurro Stile Capri, den svenska marknaden.

Sommarens nyhet för Sveriges ölentusiaster heter Peroni Stile Capri. Ett ljust lager som erbjuder en frisk och somrig smak och som skapades för att hylla kopplingen mellan italiensk premiumöl och den ikoniska och stilsäkra ön Capri.

Med en fin balans av låg beska och fräscha citrustoner har Stile Capri en lätt touch av italiensk citronskal och olivbladsextrakt, för att ge en uppfriskande smak.

– Redan förra året lanserades Stile Capri globalt, och nu är det äntligen Sveriges tur att ta del av den solkyssta smaken. Med sommaren precis framför oss känns det helt rätt att nu kunna erbjuda ett uppfriskande öl som passar perfekt till alla sommarens tillfällen, säger Ida Schramme, Marketing Manager Nordics på Peroni Nastro Azzurro.

Stile Capri levererar samma äkta italienska känsla som originalet, vilket återspeglas i dess karaktäristiska design. För första gången i varumärkets historia säljs lagern i en klar flaska för att visa dess gyllene innehåll. Peroni Stile Capri serveras med fördel väl kyld.

Pris och tillgänglighet
Peroni Nastro Azzurro Stile Capri 4.2% kommer att finnas tillgänglig hos utvalda restauranger och barer från och med 22 april, samt i Systembolagets beställningssortiment från och med 30 april. Stile Capri kostar 18,90 SEK på Systembolaget.

RELATERAD LÄSNING