Hem NyheterVinnyhet Peter Kokovic blir ny VD på Enjoy Wine & Spirits AB

Peter Kokovic blir ny VD på Enjoy Wine & Spirits AB

av Livets Goda

Peter Kokovic har utsetts till ny VD för Enjoy Wine & Spirits AB och tillträder sin nya roll den första maj 2021. Han har en lång och gedigen karriär inom vin- och spritbranschen och har starkt bidragit till utvecklingen av företagets solida ställning under de senaste åtta åren genom att förbättra Enjoy Wine & Spirits AB:s konkurrenskraft och stärka företagets ledande position.

Peters utnämning är därför ett naturligt steg i att ersätta Christian Di Luca, som fortsätter som koncernchef i moderbolaget Gruppo Di Luca och som styrelseledamot och majoritetsägare i Enjoy Wine & Spirits AB.

”Jag är både stolt och glad över att leda Enjoy Wine & Spirits och jag anammar verkligen denna nya utmaning med stor ambition och beslutsamhet. Jag har som mål att leda Enjoy Wine & Spirits väg mot ytterligare tillväxt och jag ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans med det professionella teamet här på Enjoy och tillsammans med våra producenter”, Säger Peter Kokovic.

”Jag ser med tillförsikt fram emot Enjoy Wines & Spirit vidare expansion som familjeföretag. Det här företaget representerar några av de finaste och starkaste varumärkena i vår bransch, något jag är oerhört stolt över att vi förvaltar och utvecklar”, säger Christian Di Luca.

RELATERAD LÄSNING