Pinotage - förlåt mig

Niklas Jörgensen 21 Nov, 2018
Vin Premium Mitten av september. Jag är gäst hos David van Helden vid den fina familjeegendomen Overgaauw i Stellenbosch. En klassisk braai förbereds, sydafrikansk barbecue, och innan det är dags att kasta sig över de vinranksgrillade lammkotletterna, bland mycket annat, så provas det vin utomhus i den varma vårsolen. För medan vi själva förbereder oss för ett halvår med mörkret vid rodret så exploderar all grönska i den södra hemisfären, även om vinrankorna är bland de sista att haka på....

Detta är ett premiuminnehåll!

Logga in för att ta del av det.


Dags för vårens mat- och dryckesevent

Whisky och Bourbon 29-30 mars är det dags för årets första – och…
21 Feb, 2019

Nobelvinet Cigalus Rouge i ny inbjudande årgång

Vin För andra gången på blott fem år föll valet på…
20 Feb, 2019

En barbera som din bolognese kommer älska

Vin Tiden då det där med kooperativ i vinbranschen hade en…
20 Feb, 2019

Guide Michelin Nordic 2019: Danmark går om Sverige med sina totalt 33 stjärnor

Mat och Restaurang Michelin Guide Nordic Countries 2019 delades ut i den danska…
19 Feb, 2019

Tre nya 2-stjärniga och fyra 1-stjärniga i MICHELIN Guiden Nordic Countries 2019

Mat och Restaurang Årets nordiska Michelin-guide publicerades igår efter att Stjärnorna offentliggjorts vid…
19 Feb, 2019

Livets Goda Premium - För dig som uppskattar att vara uppdaterad

Vin Älskar du vin och drycker av alla dess slag, och…
16 Jan, 2019

Små partier öl 15 februari 2019 – 12 drycker provade

Whisky och Bourbon Premium Bland nyheterna kommer favoriten från ett svenskt bryggeri, alkoholstark öl…
14 Feb, 2019
Artikelarkivet