Pinotage - förlåt mig

Niklas Jörgensen 21 Nov, 2018
Vin Premium Mitten av september. Jag är gäst hos David van Helden vid den fina familjeegendomen Overgaauw i Stellenbosch. En klassisk braai förbereds, sydafrikansk barbecue, och innan det är dags att kasta sig över de vinranksgrillade lammkotletterna, bland mycket annat, så provas det vin utomhus i den varma vårsolen. För medan vi själva förbereder oss för ett halvår med mörkret vid rodret så exploderar all grönska i den södra hemisfären, även om vinrankorna är bland de sista att haka på....

Detta är ett premiuminnehåll!

Logga in för att ta del av det.


Nu öppnar världens minsta McDonald’s

Mat och Restaurang I sin senaste kampanj lyfter McDonald’s fram en av sina…
22 May, 2019

Livets Goda Premium

Vin Är du en sådan person som uppskattar gott vin, whisky,…
22 May, 2019

200 vodka–fans från 28 länder samlades i Åhus

Whisky och Bourbon Förra veckan var det en unik samlarträff i Åhus. En…
21 May, 2019

Kiviks Musteri skriver under hållbarhetsmanifest

Whisky och Bourbon Kiviks Musteri är ett av de 41 företag inom livsmedelsindustrin…
21 May, 2019

Destilleriet i Åhus lanserar världens mest exklusiva akvavit

Whisky och Bourbon I endast några få unika exemplar lanseras nu Åhus Akvavit…
16 May, 2019

Folklig gastronomi på årets största grillfest

Mat och Restaurang 24-26 maj är det dags för den årliga Grillmässan. Sveriges…
13 May, 2019

Rökig single malt whisky från Old Pulteney lanseras på Systembolaget den 17:e maj

Whisky och Bourbon Old Pulteney Huddart är en helt unik rökig highland single…
13 May, 2019

Brocards Chardonnay - mycket vit Bourgogne för pengarna!

Vin Att följa ett vins utveckling är utan tvekan den största…
10 May, 2019

Toppklass år ut & år in!

Vin Ripasso, svenskens favorit under många år, har blivit något av…
10 May, 2019
Artikelarkivet