Hem Vinvärlden Pio Cesare, Piemonte – ett exklusivt erbjudande

Pio Cesare, Piemonte – ett exklusivt erbjudande

av Livets Goda

Pio Cesare är ett typiskt, traditionellt familjeföretag i Piemonte, med anrika traditioner, som tas över av generationer som kommer. Huset har producerat viner i 143 år och genom fem generationer i sina gamla källare i centrum av staden Alba. Verksamheten leds idag av Federica som hastigt och mycket tidigare än väntat fick ta över chefsrollen då hennes nära legendariska pappa Pio Boffa så tragiskt gick bort i sviterna av Covid 2021.

Pio Cesare har idag i sin ägo över 70 hektar vingårdar, strategiskt belägna i flera olika kommuner i appellationerna Barolo och Barbaresco. Man utnyttjar fortfarande den gamla och vackra källaren mitt i Alba. Mitt i Pio Cesares källare har man behållit den gamla stadsmuren från romersk tid. Muren är enligt uppgift mer än två tusen år gammal och visas stolt upp för besökare.

Livets Goda har sedan lång tid varit bekanta med Pio Cesares viner och anser att det är en av de här topp producenterna som ständigt levererar på hög nivå, dessutom till det vi kallar skonsamma priser. Från insteg till toppar.
Nu kan vi genom ett samarbete mellan Pio Cesare, svenska importören The Wine and Spirits Collective Sweden AB och Livets Goda erbjuda våra prenumeranter och vinklubbsmedlemmar en speciell låda om tre viner, varav två av vinerna inte går att köpa som privatkonsument. Denna låda går endast att beställa i Sverige genom Livets Goda.

Priset för lådan är 915 kr och det finns 36 lådor tillgängliga totalt.

Pio Cesare

Pio Cesare, Piemonte – ett exklusivt erbjudande

Pio Cesare – De tre vinerna är:

2022 Rosy Langhe DOC (ca 289 kr) – 92p
2022 L´Altro Chardonnay Langhe (239 kr) DOC  – 92p
2022 Blanc Langhe DOC (ca 399 kr) – 93p

Hur beställer jag?

Maila till info@livetsgoda.se och rubricera mailet ”Pio Cesare”, samt hur många förpackningar ni önskar beställa, så mailar Livets Goda det dolda numret till er. Turordningsprincipen tillämpas.

Så här skriver säger Livets Godas chefredaktör Anders Enquist om vinerna:

Detta är en låst Premiumartikel.

Logga in som Premiummedlem för att fortsätta läsa eller teckna Premium här

Livets Godas Vinklubb erbjuder kontinuerligt mycket bra och exklusiva vinerbjudanden och vinprovningar, liksom andra vinifierade erbjudanden, så ett medlemskap kan bana intressanta vägar till mer av livets goda. Detta erbjudande sker i samarbete med TWS Collective & producenten Pio Cesare.
Vi påpekar även igen att Livets Goda inte har några vinstintressen i våra erbjudanden. Vi tar fram olika erbjudande för det vinexklusiva i och med ett medlemskap i vinklubben.

Vill du bli medlem i Vinklubben så skickar du bara ett mail till info@livetsgoda.se med rubricering “Vinklubben”. Medlemskapet är helt gratis.

RELATERAD LÄSNING