Hem Mat & Restaurang Pizza al tonno & läskande österrikiskt vitt

Pizza al tonno & läskande österrikiskt vitt

av Livets Goda

Att få till en bra pizza utan vare sig hemmabyggd pizzaugn eller sten fungerar alldeles utmärkt om du blott har koll på ett par detaljer. Här tillagar vi en favorit, pizza al tonno e cipolla, tonfisk och rödlök, och resultatet är fantastiskt gott! Och är det något vi lärt oss genom åren så är det att inte glömma bort de läskande vita vinerna som fungerar förträffligt till pizza med skaldjur eller fisk. I våra glas, en ekologisk riesling från Weingut Loimer i Kamptal.  

Hemligheten i en bra pizza sitter i detaljerna. Som en riktigt bra deg, en tomatsås med såväl syra som sötma, toppning och såklart en mozzarella av rang. Och så använder du givetvis färska örter och inte torkade.

Recept

Detta är en låst Premiumartikel.

Logga in som Premiummedlem för att fortsätta läsa eller teckna Premium här

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING