Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Pizza Hut Sverige på plats under Sweden Rock Festival 2023

Pizza Hut Sverige på plats under Sweden Rock Festival 2023

av Livets Goda

Pizza Hut Sverige är stolta att meddela att de är officiell leverantör till Sweden Rock Festival 2023! Detta är första gången som Pizza Hut är närvarande på denna festival, och den ledande pizzakedjan ser fram emot att servera sina goda klassiska signaturpizzor för alla festivalbesökare. Festivalen, som äger rum i Sölvesborg mellan 7-10 juni, är känd för att samla ett brett spektrum av musikgenrer, från klassisk rock och heavy metal till blues och punkrock. Det är en hyllning till musik, gemenskap och glädjen i att vara tillsammans med likasinnade.

Pizza

Vi är glada över att vara en del av Sweden Rock-festivalen 2023. Samarbetet markerar en viktig del av vår relanseringsplan för Pizza Hut Sverige, för att utöka vår räckvidd över hela landet och möjlighet att nå ut till vår gemensamma målgrupp – människor som gillar bra musik och god mat. Festivalen erbjuder en unik möjlighet för oss att visa upp våra klassiska signaturpizzor för en mångsidig och engagerad publik. Genom vår närvaro på festivalen visar vi också vårt stöd för tillgången till levande musik utomhus och glädjen att dela en god pizza med vänner och familj. Vi har jobbat i flera månader med detta projekt och det är många personer involverade så det känns oerhört roligt att veta att vi snart är på plats och få visa nya och gamla gäster vad vi har att erbjuda. Vi vill också rikta ett stort tack till det härliga gänget på Sweden Rock för det nära samarbetet, det har verkligen varit teamplay hela vägen“, säger Andrea Lindgren, CMO för Pizza Hut Sverige.

Som stolt pizzaleverantör till festivalen kommer Pizza Hut Sverige att servera sina aptitretande pizzor till festivalbesökare, så att de inte går hungriga medan de njuter av den fantastiska musiken och festligheterna. Under evenemanget kommer Pizza Hut att ha en monter där de kommer att sälja sina klassiska signaturpizzor och erbjuda ett urval av pizzor för alla smaker, från klassisk Pepperoni Lovers till vegetariska alternativ. Samarbetet fungerar som en möjlighet för restaurangkedjan att re-introducera sina autentiska pizzor i amerikansk stil till en stor och mångsidig publik och påminna gästerna som kanske glömt de fluffiga pizzorna med de frasiga kanterna, om dess goda smak.

Vårt mål är att ge den bästa pizzaupplevelsen till våra kunder, och vilket bättre sätt att göra det än genom att vara närvarande på Sweden Rock Festival“, säger Thomas Wendel, COO för Pizza Hut Sverige. “Vi är glada över att kunna erbjuda festivalbesökare våra goda pizzor och att vara en del av Sweden Rock Festival 2023. Musik för människor samman, och det gör mat också. Vår närvaro på festivalen är det perfekta tillfället för oss att kombinera dessa två passioner och dela vår kärlek till pizza. Personalen som kommer jobba på plats är supertaggade och ser oerhört fram emot att få vara på plats och representera Pizza Hut.”

RELATERAD LÄSNING