Hem Platsannons Platsannons: Solera Sweden söker Brand Manager

Platsannons: Solera Sweden söker Brand Manager

av Livets Goda

Solera Sweden består av Primewine, Mondowine, Urban Beverages och Multibev. Bland våra varumärken finner du Mouton Rothschild, Bouchard, Accolade, Alexandre Bonnet, Peroni och Stolichnaya m.fl.

De fyra bolagen inom Solera Sweden erbjuder många värdefulla och alternativa kontaktytor mot marknaden. Solera Swedens bolag tillhör en av de ledande leverantörerna till Systembolaget. Vårt säljteam täcker även hela den svenska HoReCa-marknaden. Dessutom har vi ett nära samarbete med rikstäckande svenska grossister inom livsmedel och köksutrustning.

För att nå framgång som vinimportör är kunskap om såväl produkter som marknadsföring och försäljning ett måste.

Nu söker vi efter en ny kollega i form av en Brand Manager med stort fokus på vin.

Arbetsuppgifter

Som Brand Manager hos oss kommer du att jobba i en utmanande och spännande miljö med många olika arbetsuppgifter. Du har det strategiska och kommersiella ansvaret för flera av företagets vinproducenter, deras varumärken och relationen mot vår viktigaste kund, Systembolaget. Detta innebär att du bland annat kommer att arbeta med att leda strategi och utvecklingsarbetet, framtagande och uppföljning av marknadsplan och budget, driva varumärkeskommunikation samt affärsvillkorsförhandling mot producent. Du förväntas att resa i din tjänst både till internationella vinmässor, provningar och enskilda producenter över hela världen.

Lämplig bakgrund

För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du har arbetat kommersiellt i en liknande befattning hos en vinimportör under minst fem år. Du har gedigen erfarenhet av strategi och utvecklingsarbete, framtagande och uppföljning av marknadsplaner och budget, att driva varumärkeskommunikation samt affärsvillkorsförhandling mot producent.

Utmärkta kunskaper i svenska och engelska är ett krav och talar du även andra språk ses det som starkt meriterande. Vi ser att du har en högskoleexamen inom ekonomi och/eller marknadsföring.

Vem är du?

Du har med ditt kommersiella driv och din genomförandekraft en vilja att ständigt utvecklas tillsammans med andra. Du är resultatinriktad, drivande, orädd och självgående. Du är en utmärkt kommunikatör och har en god administrativ förmåga.

För mer information om vårt företag besök vår hemsida www.solera.se

Rekryteringen sker fortlöpande, maila Ditt svar med bifogat CV roger.arpell@solera.se
Märk Din ansökan med ”Brand Manager Solera Sweden”.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING