Hem Mat & Restaurang Pocket by Pontus dukar upp på Lidingö

Pocket by Pontus dukar upp på Lidingö

av Livets Goda

Lidingö Stadshus nya entréhall har nu kompletteras med en restaurang som passar utmärkt för lunch och lunchmöten – Pocket by Pontus på Lidingö. Pontus Frithiofs populära restaurangkoncept i bistrostil blir en trevlig mötesplats för Lidingöbor och andra som arbetar eller besöker ön. Precis som på krögarens övriga Pocket-restauranger, som finns i Solna Business Park, Arenastaden och sedan augusti i Göteborg, har även restaurangen på Lidingö det uppskattade bistrokonceptet. Flitiga Pocketbesökare kommer definitivt att att känna igen menyn, interiören och atmosfären bland gula Thonetstolar, Carraramarmor och det ikoniska samt återkommande bokmönstret.

– Det känns väldigt roligt att äntligen få öppna på Lidingö. Vi har redan fått ett varmt mottagande från såväl Lidingöbor som företagare. Det centrala läget och vår trevliga och rymliga lokal blir ett nytt lokalt alternativ och vi hoppas att fler hittar hit för en god, vällagad lunch, fika eller takeaway. Vår ambition är att öppna upp en härlig uteservering till våren, säger Pontus Frithiof, ägare och grundare Pontus Group.

Expresslunchmenyn kommer att erbjuda dagens rätter med en kötträtt, en fiskrätt samt även en vegetarisk. Dessutom ingår sallad, bröd, kaffe eller te och hembakad kaka. Pocket by Pontus kommer ha öppet helgfria vardagar mellan klockan 08.00-16.00. Restaurangen erbjuder även möjlighet till utökade öppettider och skräddarsydda menyer vid speciella förfrågningar och evenemang. 

Lars-Erik Hagström, driftchef Pocket by Pontus på Lidingö, och Pontus Frithiof

Pontus Frithiof står bakom konceptutveckling och menyer medan restauratören Thomas Dahlstedt på Nordrest står för driften av restaurangen.  

Pocket by Pontus på Lidingö

Adress: Lejonvägen 5, Lidingö
Öppettider: måndag – fredag klockan 08.00 – 16.00
För menyer och priser: http://pontusfrithiof.com/pocket-lidingo/

RELATERAD LÄSNING