Pocket by Pontus flyttar in i Lidingö Stadshus

Livets Goda 18 Feb, 2019
Mat och Restaurang I höst får Lidingö ett nytt förstklassigt restaurangtillskott när krögaren och entreprenören Pontus Frithiof öppnar Pocket by Pontus i Lidingö Stadshus. Med det centrala läget i stadshuset nära Lidingö Centrum kommer restaurangen med sitt uppdaterade bistrokoncept erbjuda frukost, luncher, takeaway och catering. Pocket by Pontus på Lidingö öppnar i september.

Efter drygt ett års upphandling av ny krögare till Lidingö Stadshus föll det slutgiltiga valet på konceptet Pocket by Pontus med restauratören Nordrest tillsammans med krögaren Pontus Frithiof. Menyval, råvaror, miljömedvetenhet och servicenivå var de avgörande faktorerna för Lidingö Stad. Med sin nya entréhall blir Lidingö Stadshus en trevlig
mötesplats som kompletteras med en restaurang som passar utmärkt för affärsluncher och lunchmöten. Precis som på krögarens övriga Pocket-restauranger, som bland annat finns i Solna Business Park, Arenastaden och i slutet av sommaren 2019 även i nya Regionens Hus i Göteborg, kommer det härliga bistrokonceptet i uppdaterad version till Lidingö. Tidigare Pocketbesökare kommer att känna igen sig i menyn, atmosfären och interiören.

Det ska bli roligt att få öppna upp dörrarna till Pocket på Lidingö. Läget och den trevliga och rymliga lokalen passar vårt nya, uppdaterade bistrokoncept perfekt. Vi kommer från och med september kunna erbjuda Lidingöbor, företag
och besökare i området ett nytt alternativ för frukost, lunch, takeaway samt catering. Vi gör det med snabb service
samt goda och vällagade rätter, säger Pontus Frithiof, ägare och grundare Pontus Group.

Lunchmenyn kommer att erbjuda dagens rätter med en kötträtt, en fiskrätt samt även en vegetarisk. Pocket by
Pontus kommer ha öppet helgfria vardagar mellan klockan 08.00-16.00. Restaurangen erbjuder även möjlighet till
utökade öppettider vid olika förfrågningar och evenemang.

Pontus Frithiof står bakom konceptutveckling och menyer medan restauratören Thomas Dahlstedt på Nordrest står
för driften av restaurangen.


Destilleriet i Åhus lanserar världens mest exklusiva akvavit

Whisky och Bourbon I endast några få unika exemplar lanseras nu Åhus Akvavit…
16 May, 2019

Folklig gastronomi på årets största grillfest

Mat och Restaurang 24-26 maj är det dags för den årliga Grillmässan. Sveriges…
13 May, 2019

Rökig single malt whisky från Old Pulteney lanseras på Systembolaget den 17:e maj

Whisky och Bourbon Old Pulteney Huddart är en helt unik rökig highland single…
13 May, 2019

Brocards Chardonnay - mycket vit Bourgogne för pengarna!

Vin Att följa ett vins utveckling är utan tvekan den största…
10 May, 2019

Toppklass år ut & år in!

Vin Ripasso, svenskens favorit under många år, har blivit något av…
10 May, 2019

Inspiration - Gyros kebab för finsmakaren

Mat och Restaurang Det lagas allt för lite kebab i de svenska köken…
10 May, 2019
Artikelarkivet