Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Pontus Frithiof bjuder in världsartisten Joe Labero för en magisk kväll på fjället

Pontus Frithiof bjuder in världsartisten Joe Labero för en magisk kväll på fjället

av Livets Goda

Till helgen, den 8 december, öppnar krögaren och entreprenören Pontus Frithiof sin restaurang Pontus! i Sälen på SkiStar Lodge Hundfjället. Restaurangen, som med sin avslappnade Sälen-goes-Aspen-stil, blev mycket populär förra säsongen, har nu laddat ytterligare för denna säsong och kommer att bjuda gästerna på härliga kvällar med överraskande inslag. En kväll som gästerna sent kommer att glömma är den spektakulära julkrydda som magikern och illusionisten Joe Labero adderar den 23 december.

Foto Kristofer Sandberg

När Pontus Frithiof återigen öppnar dörrarna till Pontus! i Sälen på SkiStar Lodge Hundfjället, möts gästerna av en varmt ombonad internationell lodge-atmosfär och ett brett utbud av rätter, där grillen och sashimi även denna säsong är tongivande tillsammans med ett lika omfattande vin- och champagneutbud. Den generösa baren som gjorts mer inbjudande och tillgänglig bjuder in till avslappnad afterski där bordsservering av champagne sker direkt från champagnevagnen.

– Efter en fantastisk första säsong är vi nu supertaggade på att få öppna igen och vi har mycket nytt att erbjuda gästerna. Utöver vår nya meny, så har vi förändrat bardelen en aning. Vår ambition är att fortsätta forma en unik fjälldestination med internationella känsla. Därför är det väldigt roligt att kunna presentera Joe Labero som har lyckats fånga hela världen med sina magiska shower. Nu närmar vi oss öppningen med stormsteg och bordsbokningen för Joe Laberos Christmas Dinner Show är nu öppen. Vi ser fram emot att träffa både gamla och nya gäster under säsongen, säger Pontus Frithiof, grundare och ägare Pontus Group.

För att sätta extra glitter under julhelgen, den 23 december, har Pontus bjudit in den världsberömde artisten och illusionisten Joe Labero med sin Christmas Dinner Show till SkiStar Lodge Hundfjället. Restaurangens gäster kommer att få uppleva en sittande trerättersmiddag, signerad Pontus Frithiof, och magisk show utöver det vanliga. Eventuellt gör Joe en extra föreställning på juldagen.

– För mig handlar julen om att umgås och njuta av god mat och dryck och såklart magisk underhållning. När Pontus frågade mig om möjligheten att skapa en julshow på SkiStar Lodge Hundfjället svarade jag ja på en gång. Det har alltid varit en dröm att få underhålla i de svenska fjällen och att få göra detta i en internationell lodge skapar bästa möjliga förutsättningar för en oförglömlig kväll, säger Joe Labero, artist och illusionist.

Bordsbokning till Christmas Dinner Show på Pontus! i Sälen:
https://webshopbypontus.com/produkt/christmas-dinner-show-23-12/
Middagen börjar 17:30, showen börjar kl: 19:30 och varar ca 1,5 timme. Kvällen däremot – den varar så länge ni vill!

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING