Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Pontus Frithiof väljer Spendrups som ny dryckesleverantör och samarbetspartner

Pontus Frithiof väljer Spendrups som ny dryckesleverantör och samarbetspartner

av Christoffer Enquist

Pontus Frithiof inleder ett långsiktigt samarbete med Spendrups Bryggeri AB, Sveriges ledande bryggeri, vilket innebär att Spendrups drycker från och med nu kommer att serveras på krögarens verksamheter. Pontus blir även ambassadör för ölvarumärket Melleruds.

Krögaren och entreprenören Pontus Frithiofs restaurangverksamheter kan nu stolt presentera Spendrups Bryggeri, ett av landets äldsta familjeägda bryggerier, som ny leverantör av softdrinks och öl. Nu finns Spendrups drycker på krögarens samtliga verksamheter. Pontus blir även ambassadör för Melleruds, vilket innebär ett nära samarbete kring produktnyheter och medverkande i samband med kampanjer och event där Melleruds produkter står i fokus.

Vår ambition är att servera våra gäster mat och dryck av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Spendrups har ett brett utbud som rymmer något för alla oavsett tillfälle. Vi är mycket glada över samarbetet och förtroendet från Spendrups, och ser fram emot att arbeta med Melleruds som skapar värde för båda parter, säger Pontus Frithiof, ägare och grundare av Pontus Group.

Vi ser mycket fram emot samarbetet med Pontus Frithiof för Melleruds, ett varumärke med stark hållbarhetsprofil där alla brygder är 100 procent ekologiska. Då vi ständigt strävar efter att ligga i framkant är vi mycket glada över att Pontus ska representera oss och våra produkter. Med hans goda renommé, trovärdighet samt branscherfarenhet kommer Pontus bidra till att stärka Spendrups position ytterligare på den svenska restaurangmarknaden, säger Marcus Tholin, Marknadschef Spendrups.

RELATERAD LÄSNING