I höstas satsade Pontus Frithiof’s kajklrog på skaldjursveckor vilket blev en succé som gav mersmak till fler teman. Därför presenterar de nu ”Grill by the Sea” och tjuvstartar våren. Konceptet bygger på att du äter så mycket du vill. Först får du en plateau med kallskuret, ostar, oliver och annan härlig plockmat. Sedan väljer du själv vilka råvaror du vill ha grillade, blir serverad vid bordet och plockar avslutningsvis den dessert du vill ha från den dignande efterrättsbrickan. Allt för modesta 595.- per person. – ”Min ambition är att Pontus by the Sea ska följa med årstidernas växlingar och ständigt erbjuda säsongsanpassade upplevelser, säger krögaren Pontus Frithiof. Jag är stolt över ”Grill by the Sea”, som i och med sin premiär, gör vårt restaurangår komplett. Nu kan du under ett år med oss i tur och ordning underhållas av ”Medium Rare”, njuta av ”Grill bythe Sea”, trivas på vår uteservering, festa på skaldjur och umgås runt vårt julbord.” Restaurangen är denna period öppen onsdag-lördag, 18.00-23.00. Boka bord på 08-20 20 95 eller få mer information på pontusfrithiof.com/
862
RELATERAD LÄSNING
Förra artikeln
Den ultimata Bordeauxguiden av och med Andreas Larsson
Nästa artikel