Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/var/mysqltmp/#sql-temptable-62fc-5c34ac-34.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/livetsgo/public_html/wp-includes/class-wpdb.php on line 2349

Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/var/mysqltmp/#sql-temptable-62fc-5c34ac-35.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/livetsgo/public_html/wp-includes/class-wpdb.php on line 2349
Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Preem väljer svensktillverkad glass från SIA Glass

Preem väljer svensktillverkad glass från SIA Glass

av Livets Goda

SIA Glass och Preem inleder ett samarbete där Preem kommer att sälja SIA Glass i sina butiker. Samarbetet är en del av Preems satsning på att erbjuda sina kunder ett brett utbud av hållbara produkter och tjänster. SIA Glass är en av Sveriges mest välkända glassproducenter och har en lång tradition av att tillverka högkvalitativ glass i Sverige.

– Vi är mycket glada över samarbetet med Preem och att de väljer att satsa på svensktillverkad glass. Vi tror att det kommer att ge oss möjlighet att nå ut till en bredare publik och att fler människor kommer att få uppleva vår goda glass, säger Stefan Carlsson, VD på SIA Glass.

Från och med våren 2024 kommer SIA Glass pinnar & strutar att vara tillgängliga på Preems 93 bemannade butiker runt om i landet. Preems kunder kommer att kunna njuta av ett varierat sortiment från SIA Glass, inklusive klassiker som Glassbåt och Storstrut och nya glasspinnefamiljen Finaste.

SIA Glass lanserar i år sin nya serie Finaste: glasspinnar gjorda för att tilltala alla sinnen med generöst med noga utvalda råvaror, omslutna av den svenska färska grädden som är SIA Glass signum. Kommer i smakerna Sommarbär, Pistage, Mandel och Chokladkaka.

En stor del av Preems butiker kommer även att erbjuda SIA Glass mjukglass.

För mer information om SIA Glass sortiment, besök siaglass.se.

RELATERAD LÄSNING