Hem Mat & Restaurang Premiär för Hey Lucy – nytt restaurangkoncept från Harrys

Premiär för Hey Lucy – nytt restaurangkoncept från Harrys

av Livets Goda

– Det är inte enbart menyn som är en spännande mix utan även inredningen. Vi vill erbjuda en helhetsupplevelse för alla sinnen, en resa genom Asien i en oväntad och lekfull mix av intryck och föremål, där historien, nuet och framtiden är lika närvarande, säger Niclas Möller. Inspirationen till konceptet hämtas från de Asian fusion-restauranger som lockat många nyfikna och matintresserade gäster runt om i världens storstäder. I dessa kombineras råvaror från länder som Kina, Japan, Vietnam, Kambodja och Thailand på menyn vilket öppnar en helt ny värld av smaksensationer. Konceptet är framtaget tillsammans med välrenommerade och uttrycksfulla konceptbyrån DQ. – Hey Lucy ska upplevas som en färgstark och mångsidig helhetsupplevelse för alla sinnen. Inredningen går i en äldre asiatisk stil med kontraster av nutida element och atmosfären är en blandning av extravagant och mysig. När man lämnar ska man alltid längta tillbaka, säger Oskar Dahlqvist, en av grundarna till DQ. Premiär för det nya konceptet blir det när ”Hey Lucy” i Linköping slår upp portarna på fredag den 3 mars. Målet är sedan att konceptet långsiktigt ska expandera och ge alla matentusiaster, som inte bor i någon av landets tre storstäder, möjlighet att få upptäcka rikedomen i de olika asiatiska köken. – Harrys har länge varit svenska folkets krog dit alla är välkomna. Med ”Hey Lucy” breddar vi erbjudandet mot gästerna och ger dem som är nyfikna möjligheten att upptäcka något nytt, säger Niclas Möller.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING