Börja 2019 med en prenumeration på Whisky & Bourbon

Livets Goda 7 Jan, 2019
Whisky och Bourbon Datumklockan har slagit över till 2019 och varför inte börja det nya året med att addera lite kärlek i läsväg? Teckna en prenumeration på Whisky & Bourbon och fyll det nya året med massor av delikat läsning.

Whisky & Bourbon är Sveriges ledande whisky- och öltidning, både som tryckt media och på internet. Fokus ligger på högkvalitativa drycker av alla dess (starkare)slag och öl, med fördjupande kunskap och förståelse för kvalitet och nyfikenhet att upptäcka nya drycker (eller åetrupptäcka gamla klassiker) som mantra. 

En prenumeration på Whisky & Bourbon (tryckt) innefattar 4 utgåvor och kostar endast 175 kr. Som prenumerant blir man även automatiskt och kostnadsfritt medlem i Whisky & Bourbon/Livets Goda medlemsklubb, där man blir först med att få inbjudningar till våra exklusiva läsarprovningar samt att man får information om Livets Godas och Whisky & Bourbons exklusiva erbjudanden av olika slag.

Prenumeration tecknar du smidigt här >>

 

* I enlighet med alkohollagen gäller prenumerationen enbart personer över 20 år. Whisky & Bourbon innehåller alkoholreklam, vilket man genom sin prenumeration/medlemskap förklarat sig intresserad av att ta del av.


Ny ginaktör på Systembolaget – twistat, annorlunda och gott

Whisky och Bourbon Whitley Neill är ett engelskt familjedestilleri i 8:e generationen, som…
20 Jun, 2019

Midsommarecept från Årets Kock-finalist

Mat och Restaurang Under sommaren kommer våra åtta finalister i Årets Kock 2019…
20 Jun, 2019

Korv första uppgiften i finalen av Årets Kock 2019

Mat och Restaurang Den 12-13 september 2019 är det final i Årets Kock…
18 Jun, 2019
Artikelarkivet