Börja 2019 med en prenumeration på Whisky & Bourbon

Livets Goda 7 Jan, 2019
Whisky och Bourbon Datumklockan har slagit över till 2019 och varför inte börja det nya året med att addera lite kärlek i läsväg? Teckna en prenumeration på Whisky & Bourbon och fyll det nya året med massor av delikat läsning.

Whisky & Bourbon är Sveriges ledande whisky- och öltidning, både som tryckt media och på internet. Fokus ligger på högkvalitativa drycker av alla dess (starkare)slag och öl, med fördjupande kunskap och förståelse för kvalitet och nyfikenhet att upptäcka nya drycker (eller åetrupptäcka gamla klassiker) som mantra. 

En prenumeration på Whisky & Bourbon (tryckt) innefattar 4 utgåvor och kostar endast 175 kr. Som prenumerant blir man även automatiskt och kostnadsfritt medlem i Whisky & Bourbon/Livets Goda medlemsklubb, där man blir först med att få inbjudningar till våra exklusiva läsarprovningar samt att man får information om Livets Godas och Whisky & Bourbons exklusiva erbjudanden av olika slag.

Prenumeration tecknar du smidigt här >>

 

* I enlighet med alkohollagen gäller prenumerationen enbart personer över 20 år. Whisky & Bourbon innehåller alkoholreklam, vilket man genom sin prenumeration/medlemskap förklarat sig intresserad av att ta del av.


Exklusiv lansering av Westhofener Riesling den 1:a februari

Vin Den 1:a februari lanserar Moestue Grape Selections återigen Westhofener Riesling…
21 Jan, 2019

The Wine & Spirits Collective förvärvar ChampagneHuset

Vin The Wine & Spirits Collective, förvärvar ChampagneHuset, och stärker härmed…
21 Jan, 2019

Ny Single Malt från Aberlour lanseras i Sverige

Whisky och Bourbon En spännande nyhet från Aberlour landar i mars i Sverige…
17 Jan, 2019
Artikelarkivet