Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Prepare for more – Vitamin Well lanserar årets smak

Prepare for more – Vitamin Well lanserar årets smak

av Livets Goda

Den 4:e april släpps årets nya Vitamin Well-smak: Vitamin Well Prepare.
Den har en frisk smak av melon, innehåller vitaminer och mineraler och är framtagen för de som gör sig redo för nästa steg i sin sport, karriär eller vardag. Vitamin Well Prepare är också den givna uppladdningen inför de tävlingar, lopp och evenemang som Vitamin Well stöttar i år.

Den omtyckta och funktionella Vitamin Well-familjen får ett nytt tillskott. Nya Vitamin Well Prepare har en välbalanserad smak av melon och är precis som andra Vitamin Well-drycker en välsmakande och stilla dryck, som kännetecknas av sitt innehåll av noga utvalda vitaminer och mineraler samt den skandinaviska, sportiga designen.

– Med Prepare gör vi oss redo för en fantastisk idrotts- och motionssäsong. Löpare, golfare, ridsportintresserade och många fler kan se fram emot ett intensivt år med Vitamin Well, säger Petter Ericson Hållén, som är marknadsansvarig för Vitamin Well globalt.

Vitamin Well Prepare är en lågkaloridryck som innehåller vitamin B12 och biotin, som båda bidrar till normal energiomsättning. Vitamin B12 bidrar också till immunsystemets normala funktion. Prepare innehåller utöver det också magnesium som bidrar till normal proteinsyntes och muskelfunktion, och zink som bidrar till att skydda celler från oxidativ stress.

Vitamin Well Prepare lanseras i Sverige, Danmark, Finland och Estland den 4 april.

PREPARE FOR THE VITAMIN WELL YEAR

I år är Vitamin Well partner till ett stort antal lopp, inklusive Premiärhalvan i april och Run of Hope i maj och september, där alla medel och deltagaravgifter går till Barncancerfondens arbete. Vitamin Well stöttar också golftävlingen Scandinavian Mixed på Ullna och ridsporthöjdpunkten Global Champions Tour i Stockholm i början av sommaren, Midnattsloppet i augusti och München Marathon i oktober. I München sammanstrålar dessutom Vitamin Well Runners-team från 15 olika länder för att ladda upp och springa tillsammans.

Under våren kommer även en pop up-butik att öppnas i centrala Stockholm, där besökare kan träffa ambassadörer och få sina namn tryckta på Vitamin Well-flaskor mot en avgift som går oavkortat till Barncancerfonden.

RELATERAD LÄSNING