Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Pressbyrån firar in våren med halva priset på glass

Pressbyrån firar in våren med halva priset på glass

av Livets Goda

Måndagen den 15 april är det dags för Pressbyråns efterlängtade glassfest där all glass från GB Glace säljs för halva priset i alla Pressbyråer runtom i landet. Kampanjen pågår under tre veckors tid. Nytt för i år är att det blir möjligt att köpa styckglass för halva priset på Uber Eats och Foodora.

Som kanske det mest självklara vårtecknet anordnar Pressbyrån sin årliga glassfest från och med måndagen den 15 april. Det är tolfte året i rad som Pressbyrån säljer all styckglass från GB Glace för halva priset under tre veckors tid. Ett ypperligt tillfälle för kunderna att testa årets nyheter, såsom Cornetto Citron, Twister Cosmixx och Magnum Wonder – Golden toffee. I butikerna är engagemanget stort och många butiker har redan laddat upp med fler frysar och extra glatt humör.

Förra året kunde kunder beställa hem hela kartonger med glassar till halva priset via Uber Eats. För att möta den höga efterfrågan på hemlevererade glassar kommer kunder i år kunna beställa hem glass i styck, perfekt för att kunna blanda fritt ur GB:s glassortiment. En annan nyhet är att kunder i ytterligare 30 orter i Sverige kommer kunna beställa hem glass till halva priset via Foodora.

– Vi är otroligt glada över att kunna fira in våren med våra kunder på bästa sätt och är stolta över att återigen göra det ihop med GB Glace. Att vi redan har fått in mängder av frågor från kunder som undrar “när” och inte “om” vi kommer att ha en glasskampanj i år är ett tydligt tecken på att vår glassfest är en viktig tradition för svenskarna, säger Marie Wedin, Kommersiell direktör på Reitan Convenience Sverige, franchiseägare till Pressbyrån.

Intresset för Pressbyrån glasskampanj lockar varje år en stor del av befolkningen till butikerna. Förra året köpte drygt varannan kund i landet en glass under kampanjen och Pressbyrån i Tullinge Gård var den butik som sålde flest glassar. Där köpte varje kund i snitt 3,8 glassar under perioden. Även i Småland var förra årets glassfest särskilt uppskattad. Pressbyrån Östra Sjögatan i Kalmar och Pressbyrån i Gamleby hamnade på andra respektive tredje plats i antalet sålda glassar per kund.

Pressbyråns glassfest pågår från den 15 april till och med den 5 maj 2024.

RELATERAD LÄSNING