”Utifrån hemligheten om kockgreppet har Professional Secrets tillsammans med proffskockar utformat Professional Secrets knivar. De har använt ett lagomt hårt svenskt stål från Sandvik. Det har hårdhet 56-58 HRG. Knivbladet är avrundat vilket ger en effektiv och skön rörelse när du jobbar med kniven. Du slipper det onödiga ”dunk”” som är vanligt hos illa formgivna kockknivar. Det unika handtaget av glasfiber har en lätt midja för ett bättre grepp och är utformat så att det skonar pekfingret när du använder kniven mycket. – Kniven är en förlängning av din kropp, säger Per Renhed, kock på bland annat The Restaurant i London och F12, om kockens personliga kniv. Knivkunskap på köpet Kniven, som är 32 cm lång, ligger i ett skyddande kanvasfodral för att du ska kunna ta den med dig. Tillsammans med kniven följer en bok med proffsens kunskap, knep och tips. Kniven kostar 1350 kronor och du beställer den i Professional Secrets webbshop: här – Professional Secrets knivar håller hög kvalitet, de är framtagna för att jobba många långa timmar i ett restaurangkök och hjälper dig att bli proffs i ditt eget kök, säger Niklas Wakéus vd och grundare av Professional Secrets. Läs mer om PS-produkter: ”
916