Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Pulsökande start på året med Clean drink – lanserar nyheten Äpple & Päron

Pulsökande start på året med Clean drink – lanserar nyheten Äpple & Päron

av Livets Goda

Clean drink startar året med att lansera nyheten Äpple & Päron – en lättsam och frisk smak med syrliga äpplen och söta päron. Likt övriga smaker i sortimentet är den berikad med 2500 mg BCAA, 180 mg koffein, flertalet vitaminer och mineraler samt fri från socker, konserveringsmedel, färgämnen och taurin. Som alltid är Clean drink helt vegansk och producerad i Norden.

Att nyheten släpps under det så kallade ”träningsfönstret” avspeglar sig i den grafiska utformningen av kampanjen. EKG:t, som återfinns både på burken och i det övriga grafiska materialet, för tankarna till pulshöjande aktiviteter och knyter an till nystarten många genomför träningsmässigt under januari.

Frontar kampanjen gör NHL-hockeyspelarna Elias Lindholm och Jacob Markström (bilden t.v.) från Calgary Flames samt Kevin Fiala som spelar för Minnesota Wild. Hockeyspelarna rekryterades som profiler under slutet av 2020.

– När några av världens bästa hockeyspelare väljer att signa med ett svenskt dryckesbolag som omsätter lika mycket som dom tjänar individuellt varje år, då vet man att signeringen handlar om något annat än pengar. Vi är enormt glada och stolta över att lyckas knyta till oss idrottsmän av den här kalibern och att dom vill vara en del av Clean drink, säger Hugo Rosas, grundare av Clean drink.

Äpple & Päron finns till försäljning från och med vecka 1 i onlinebutiker, vecka 2 i servicehandeln och vecka 3 i dagligvaruhandeln

RELATERAD LÄSNING