Hem NyheterNyhet WB Purity Vodka – Nu smaksatt med Mediterranean Citrus

Purity Vodka – Nu smaksatt med Mediterranean Citrus

av Christoffer Enquist

Purity Distillery, det svenska destilleriet som producerar Purity Vodka, vinnare av över 229 internationella priser, inklusive världens bästa vodka i den mest prestigefyllda tävlingen IWSC lanserar nu Purity Mediterranean Citrus Spritz – en 30% lågalkohol vodka med smaker av medelhavscitrus.

”Vi har analyserat och undersökt flera globala nyckeltrender, intervjuat bartenders och utifrån vår erfarenhet och kunskap frågat oss själva – vad vill vi som ett familjeägt destilleri med fokus på hållbarhet uppnå? Det vi kommit fram till är att vi inte vill att folk ska dricka mer, men när du häller upp en drink så vill vi att den ska innehålla en högkvalitativ sprit – ekologisk, av de finaste råvarorna och med en smak utöver det vanliga.

Därför uppfann vi Purity Spritz, som är en lågalkoholvodka med naturliga smaker av bergamott, grapefrukt, apelsin och örter” säger Mathias Tönnesson, Master Blender på Purity från Ellinge Slott i Skåne, och fortsätter.

”Vår Purity Spritz är en läcker smaksatt vodka producerad av vår prisbelönta ekologiska sprit – långsamt destillerad 34 gånger för den där extra smaken.

Vi vill göra det enkelt för alla att göra en god cocktail – Med naturliga råvaror och en gnutta ekologiskt socker, helt utan artificiella smakämnen. Tillsätt bara dina egna favoritbubblor tillsammans med Purity Spritz för att få en perfekt drink, oavsett om det är Champagne, cava, prosecco – eller vanlig tonic för den delen. Toppa upp Copaglaset med is och en klyfta grapefrukt så har du sommarens drink” avslutar
Mathias Tönnesson.

PURITY MEDITERRANEAN CITRUS SPRITZ 
Pris 279 kr
Artikelnummer Systembolaget 84388

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING