1

Räkmackan gör comeback hos SJ

Efter ett tillfälligt uppehåll under pandemin är det äntligen dags för färdkostens konung, SJs räkmacka, att göra efterlängtad comeback. Från den 1 juni är den tillbaka på samtliga tåg med servering.

Från 1 juni utökas sortimentet i bistron på SJs tåg. Under en period har färskvarusortimentet varit starkt begränsat på grund av det låga resandet, men nu är det dags för en efterlängtad omstart. Inte minst kommer Sveriges kanske mest populära räkmacka tillbaka. Och till den går det bra att välja ett rosévin som är nytt i sortimentet, Rosas rosé organic, eller varför inte sommarens mineralvatten från Loka, päron/fläder.

– Det är väldigt roligt att kunna erbjuda ett utökat sortiment igen och nu fyller vi på med fler olika smörgåsar och sallader. I takt med att resandet ökar och restriktionerna så småningom lättar kommer vi successivt att utöka utbudet ytterligare, säger Johan Hallström, sortimentsansvarig för SJ Bistro.

Precis som tidigare går det dessutom utmärkt att förbeställa en rad olika rätter i samband med köp av resa, både i 1 och 2 klass. En väldigt populär möjlighet är att förhandsbeställa SJs goda frukost vid resa i 2 klass.