Låt dig inspireras...
Vad letar du efter idag? Välj bland drinkar, för-, huvud eller efterrätt.
Låt dig också inspireras av alla våra recept nedan.
-
Croissant pulled pork: Saftig pulled pork insvept i en smörig croissant tillsammans med svensk whisky som lyfter fram de djärva smakerna. Det här kan vara vårens och sommarens coolaste grillservering. …
-
Lyxig pasta: En maträtt som hör hemma kring Italiens kustland. Precis så här vill de italienska restaurangerna vid havet servera sin pasta. För oss svenskar passar det här lika bra …
-
Chorizo med ljummen potatissallad: Det är nästintill omöjligt att gå igenom en svensk vår och sommar utan att förtära en potatissallad eller två. Här låter vi chorizo – den kryddstarkare …
-
Starlino rosé Cosmopolitan: Fräschören och färgen i en rosé Cosmopolitan står för inspirationen i denna förförande och enkla cocktail där vi mixar den högklassiga italienska aperitivon Starlino Rosé med vodka …
-
Pokébowl: En underbar vårservering med fräscha smaker från både hav och våren primörer. I glaset häller vi underbar grüner veltliner från Gobelsburg som ger vårkänslorna det där lilla extra. Ingredienser …
-
Kyckling: Här möter tropiska smaker i en fartfylld maträtt elegant vit Bordeaux på ett mycket läckert vis. Vi förenar Frankrike med exotiska stränder och underbar svensk kyckling. En kombination vi …
-
Espresso Martini: Shanky’s Whip har tagit oss med storm och förutom att dricka den ”neat”, så är det svårt att inte börja mixa drinkar på den irländska whiskeylikören som med …
-
Majskyckling: Till en helstekt Bjärekyckling väljer vi att servera potatis, morötter, lök och bacon som får göra arbetet i ugnen. Till det, en riktigt charmerande toscanare som perfekt kompletterar anrättningen …
-
Påsklamm: Vad är mer perfekt att ställa fram på middagsbordet i påsktider än perfekt tillagade lammracks med en BBQ-tvist till en amerikansk klassiker? Enkelt att tillaga och du låter köttet …
-
Elegant servering: Nu tänker ni säkert “champagne och kött, funkar det verkligen?”. Ja absolut, väljer du dessutom en flap av riktigt bra kvalitet (du kan få tag på flap från …
-
Lyxpasta: En rätt som doftar och smakar Italiens kustland och som här hemma passar lika bra till finmiddag med gäster som till vardagen. Det är precis så här de italienska …
-
Braastad Sidecar: Klassisk cognacsbaserad cocktail med en mer än seklet lång historia. Mixen mellan cognac, cointreau och färskpressad citronsaft skapar en häftig spänning mellan de olika komponenterna och den sötade …
-
Sojapenslad majskyckling: Till en helstekt Bjärekyckling väljer vi att servera potatis, morötter, lök och baconn som får tillagas tillsammans i ugnen. Till denna anrättning rekommenderar vi en förtjusande roséchampagne från …
-
Old Fashioned är drycken som förvandlades till en cocktail innan begreppet ens existerade. Ursprungligen var det en enkel blandning av en sockerbit dränkt i sprit, sodavatten, citron och whiskey. Men …
-
Råraka med löjrom: Klassiska rätter finns i många skepnader, men en ursvensk anrättning som vi ständigt återkommer till, när vi vill få känslan av lyx, är den krispigt smörstekta rårakan. …
-
Chicken melt: Sandwich och mer bestämt kycklingsandwich finns det oändliga versioner på och ingen är mer rätt än någon annan, gemensamt är dock att det som oftast är syndigt gott. …
-
Tartar på oxfilé: Den här serveringen går efter regeln “Det enkla är det goda och komplexa”. En kryddig srirachadressing får blanda sig med oxfilé, koriander, mandlar och tenkasu. Tenkasu är …
-
Rödvinsbräserade oxkinder, potatismos och cabernet: Oxkind, en delikat fransk klassiker, som vi långsamt tillagat i mustigt rött vin och en massa härliga rotfrukter och örter serverar vi till Substance CS …
-
Kladdkaka: Vi serverar en ljuvligt kladdig chokladupplevelse med Papiamento Rum Carnival – en kryddig och elegant rom som tillsammans ger oss en förtrollande kombination. Årets ultimata dessertupplevelse? Upp till dig… …
-
Ribs & bourbon: Nu är det återigen dags att resa till den amerikanska södern med denna servering på möra ribs serverade till bourbon. Enkelt, gott och förföriskt. Ingredienser (2 personer) …
-
Lyxfika: Bakverk och kakor av olika slag intas friskt under de kallare månaderna på året (varmare också för den delen) och det är fikan vi slår ett slag för här. …
-
Snabb cheesecake: Variationerna på cheesecake finns det inget slut på och den är som oftast lika uppskattad som den är god. Vi har här valt att twista till en snabb …
-
Möra revbensspjäll: Saftigt och mört lamm i världsklass från Röda Ladans Gård tillsammans med anrik cognac från Rémy Martin. Vi adderar en elegant söt sås, rik på citrus och middagen …
-
Rökta räkor och råbiff: Årets roligaste servering med massor av olika smakupplevelser. Börja med råbiff och gå sedan vidare till de rökta räkorna. Upplev skillnaderna med de olika smakprofilerna från …
-
Dragondoftande fänkålspuré: Dragonen i den här fänkålspurén gör nästan att det blir som en remix på klassisk bearnaisesås, om än mycket elegantare. Krispig kyckling och favoritchampagne från Palmer & Co …
-
Långbakad grissida: En otroligt läcker servering som passar utmärkt till nyårsafton. Eleganta men generösa smaker och en rätt som i princip tillagar sig själv medan du kan vara med gästerna. …
-
Tartar på lax och äpple: Högtiden för champagne, eller åtminstone en av dom, ligger runt hörnet. Här har vi gjort en fräsch laxtartar som är enkel att förbereda och som …
-
Prosecco: En klassiker är en klassiker av en anledning, den fungerar alltid och kanske därför ligger toast skagen så nära svenskarnas hjärtan. Till vår krämiga skagenröra är det inte alls …
-
Julsmörgås: Här tar vi vara på klassiska inslag av julbordet och gör oss en enkel julsmörgås, med känsla av lyx, vilket vi serverar till amerikanska Substance Cs från House of …
-
Comfort food kommer i många olika skepnader och skapelser och en klassisk pyttipanna med stekt ägg är för oss alltid tryggt och rätt. I denna anrättning har vi gjort den …