Låt dig inspireras...
Vad letar du efter idag? Välj bland drinkar, för-, huvud eller efterrätt. Låt dig också inspireras av alla våra recept nedan.
-
Tournedos Rossini, en hyllning till den italienska kompositören och gourmanden Gioachino Rossini, är en av världens mest ikoniska rätter. Känd för sin lyxiga kombination av mör biff, krämig foie gras …
-
Vinter. Vi tänker sött möter värme. Smördegsinbakad banan fylld med smält choklad, toppad med lönnsirap och serverad med romrussin-glass. Till detta gör vi en klassisk Irish Coffee med Tullamore Dew …
-
En elegant och sofistikerad kombination där Havets Wallenbergare, panerade och smörstekta till perfektion, möter krispigt spritsat potatismos och syrlig picklad rödkål. Tillsammans med en livfull, torr champagne från André Clouet …
-
Lammentrecôte kan en riktig delikatess om du väljer svenskt kvalitetslamm, känt för sin smakrikedom tack vare våra betesmarker och ansvarsfulla djurhållning. Här tillagas lammet till perfektion, penslas med chiliolja och …
-
Här möts det rustika och det sofistikerade när krispigt stekt kycklinglårfilé serveras med krämigt potatismos toppat med löjrom, syrlig picklad rödkål och kryddig kimchi. I glaset har vi André Clouet …
-
Ibland är nyckeln till en lyckad middagsservering enkelhet med välkomponerande smaker. I receptet här har vi, inspirerad av Jamie Olivers 5 ingredients, använt oss av få men väl valda ingredienser …
-
En krispig smördeg omsluter bakad banan fylld med apelsindoftande choklad – en dessert där krämighet möter elegans. I glaset väntar Aberlour 12 YO, en whisky med finstämd kraft. Tillsammans har …
-
“Grisens hemlighet” – Iberico Secreto, är en delikat detalj från den spanska Ibericogrisen, känd för sin marmorerade fetthalt och smakrikedom. Denna välbevarade hemlighet tillagar vi här knaprig och serverar med …
-
Rödvinsbräserad oxkind, som tillagas långsamt till en mör delikatess, serveras här med en krämig svamprisotto. En rätt som förenar traditioner från det italienska köket. Risotton, som har sitt ursprung i …
-
Bouillabaisse är en klassisk fiskgryta från de sydfranska hamnarna i Provence, skapad av fiskare som använde dagens fångst till en mustig, värmande gryta full av Medelhavets smaker. I vår egen …
-
Smörrebröd är den danska klassikern som i grunden är en öppen sandwich med topping som blev populär i Köpenhamn på 1880-talet och som idag kan ses lite som danskarna nationalrätt. …
-
Iberico Secreto, ofta kallad “grisens hemlighet,” är en delikat detalj från den spanska Ibericogrisen, känd för sin marmorerade fetthalt och smakrikedom. Denna välbevarade hemlighet tillagar vi här knaprig och serverar …
-
En elegant servering där knaprigt stekt kycklinglår får sällskap av syrlig picklad rödkål, kryddig kimchi och krämigt potatismos toppat med löjrom. I glaset bjuder Wongraven Morgenstern Riesling 2023 på en …
-
Bouillabaisse är en klassisk fiskgryta från de sydfranska hamnarna i Provence, skapad av fiskare som använde dagens fångst till en mustig, värmande gryta full av Medelhavets smaker. I vår egen …
-
Här har vi en modern tolkning av carpaccio, där tunna skivor av oxfilé får en oväntad twist med curry och chiliolja, inspirerad av Medelhavets varma smaker och Asiens aromatiska kryddor. …
-
En Whisky Smash är i grunden en blandning av en Mint Julep och en Whiskey Sour, vilket blir en syrligt, fruktigt cocktail som vi toppar upp med lite spritz i …
-
Namnet på denna cocktail är höljt i dunkel men vi gillar historien om att det var Marlon Brandos favoritdrink, ni vet, Vito Corleone i Gudfadern. Oavsett så är det en …
-
Drinken som blev en cocktail innan själva begreppet ens var fött; ja det är Old Fashioned det. Från början var det mer fokus på en spritindränkt sockerbit, sodavatten, citron och …
-
Boulard grundades 1825 av Pierre-Auguste Boulard, och drivs idag av femte generationen Boulard. Fruktdestillatet calvados kommer från Normandie i nordvästra Frankrike och delas in i tre distrikt: Calvados, Pays d’Auge …
-
Pulled Beef är en klassisk rätt med rötter i amerikansk BBQ-tradition, där köttet långsamt tillagas på låg temperatur tills det blir så mört att det enkelt kan dras isär med …
-
Shanky’s Whip är den irländska whiskeylikören som med sin förföriska karaktär av bland annat vanilj och karamell, sitter som en smäck i flertalet kombinationer. För några år sedan gjorde vi …
-
En Whisky Smash är i grunden en blandning av en Mint Julep och en Whiskey Sour, vilket blir en syrligt, fruktigt cocktail som vi toppar upp med lite spritz i …
-
En japansk highball tillhör familjen cocktails där man blandar sprit med en större del alkoholfri mixer (sodavatten eller tonic). Grunden finner vi från tidigt 1900-tal då man blandade skotsk whisky …
-
Spetsade päron: Till denna servering hittar vi inspiration från 80-talets klassiker med inlagda päron och After Eight, men här har vi med inspiration från Jamie Oliver lyft upp rätten så …
-
Tokyo Sidecar: När en cocktail hängt med i 100-år eller mer, så vet man att det är av en anledning och Sidecar är precis en sådan. Drinken är egentligen en …
-
Ricatoni fylld med konfiterad anka: En rustik men elegant rätt som kombinerar italienska och franska influenser med nordiska råvaror. Saftiga kycklinglårfiléer steks krispiga och får puttra i en aromatisk buljong …
-
Idag ”syndar” vi med denna förföriskt enkla dessert där vi häller upp ett glas kyld whiskeylikör från irländarna och serverar detta till en italiensk dessert som är precis lika läcker …
-
En rätt som bjuder på en härlig kombination av knaprigt stekt kycklinglår med skinn, smakrik röd thaicurry-sås, smörstekt ostronskivling och krispig pak choi. Serverad med ugnsbakad potatis och en elegant …
-
The Nutter: Shanky’s Whip har tagit oss med storm och förutom att dricka den ”neat”, så är det svårt att inte börja mixa drinkar på den irländska whiskeylikören som med …
-
Boston Sour: Whisky sour är en klassisk drink som har hängt med sedan slutet 1800-talet som i sin grund består av whiskey, citronjuice och socker, även om variationerna är oändliga. …
-
Tournedos Rossini, en hyllning till den italienska kompositören och gourmanden Gioachino Rossini, är en av världens mest ikoniska rätter. Känd för sin lyxiga kombination av mör biff, krämig foie gras …
-
Vinter. Vi tänker sött möter värme. Smördegsinbakad banan fylld med smält choklad, toppad med lönnsirap och serverad med romrussin-glass. Till detta gör vi en klassisk Irish Coffee med Tullamore Dew …
-
En elegant och sofistikerad kombination där Havets Wallenbergare, panerade och smörstekta till perfektion, möter krispigt spritsat potatismos och syrlig picklad rödkål. Tillsammans med en livfull, torr champagne från André Clouet …
-
Lammentrecôte kan en riktig delikatess om du väljer svenskt kvalitetslamm, känt för sin smakrikedom tack vare våra betesmarker och ansvarsfulla djurhållning. Här tillagas lammet till perfektion, penslas med chiliolja och …
-
Här möts det rustika och det sofistikerade när krispigt stekt kycklinglårfilé serveras med krämigt potatismos toppat med löjrom, syrlig picklad rödkål och kryddig kimchi. I glaset har vi André Clouet …
-
Ibland är nyckeln till en lyckad middagsservering enkelhet med välkomponerande smaker. I receptet här har vi, inspirerad av Jamie Olivers 5 ingredients, använt oss av få men väl valda ingredienser …
-
En krispig smördeg omsluter bakad banan fylld med apelsindoftande choklad – en dessert där krämighet möter elegans. I glaset väntar Aberlour 12 YO, en whisky med finstämd kraft. Tillsammans har …
-
“Grisens hemlighet” – Iberico Secreto, är en delikat detalj från den spanska Ibericogrisen, känd för sin marmorerade fetthalt och smakrikedom. Denna välbevarade hemlighet tillagar vi här knaprig och serverar med …
-
Rödvinsbräserad oxkind, som tillagas långsamt till en mör delikatess, serveras här med en krämig svamprisotto. En rätt som förenar traditioner från det italienska köket. Risotton, som har sitt ursprung i …
-
Bouillabaisse är en klassisk fiskgryta från de sydfranska hamnarna i Provence, skapad av fiskare som använde dagens fångst till en mustig, värmande gryta full av Medelhavets smaker. I vår egen …
-
Smörrebröd är den danska klassikern som i grunden är en öppen sandwich med topping som blev populär i Köpenhamn på 1880-talet och som idag kan ses lite som danskarna nationalrätt. …
-
Iberico Secreto, ofta kallad “grisens hemlighet,” är en delikat detalj från den spanska Ibericogrisen, känd för sin marmorerade fetthalt och smakrikedom. Denna välbevarade hemlighet tillagar vi här knaprig och serverar …
-
En elegant servering där knaprigt stekt kycklinglår får sällskap av syrlig picklad rödkål, kryddig kimchi och krämigt potatismos toppat med löjrom. I glaset bjuder Wongraven Morgenstern Riesling 2023 på en …
-
Bouillabaisse är en klassisk fiskgryta från de sydfranska hamnarna i Provence, skapad av fiskare som använde dagens fångst till en mustig, värmande gryta full av Medelhavets smaker. I vår egen …
-
Här har vi en modern tolkning av carpaccio, där tunna skivor av oxfilé får en oväntad twist med curry och chiliolja, inspirerad av Medelhavets varma smaker och Asiens aromatiska kryddor. …
-
En Whisky Smash är i grunden en blandning av en Mint Julep och en Whiskey Sour, vilket blir en syrligt, fruktigt cocktail som vi toppar upp med lite spritz i …
-
Namnet på denna cocktail är höljt i dunkel men vi gillar historien om att det var Marlon Brandos favoritdrink, ni vet, Vito Corleone i Gudfadern. Oavsett så är det en …
-
Drinken som blev en cocktail innan själva begreppet ens var fött; ja det är Old Fashioned det. Från början var det mer fokus på en spritindränkt sockerbit, sodavatten, citron och …
-
Boulard grundades 1825 av Pierre-Auguste Boulard, och drivs idag av femte generationen Boulard. Fruktdestillatet calvados kommer från Normandie i nordvästra Frankrike och delas in i tre distrikt: Calvados, Pays d’Auge …
-
Pulled Beef är en klassisk rätt med rötter i amerikansk BBQ-tradition, där köttet långsamt tillagas på låg temperatur tills det blir så mört att det enkelt kan dras isär med …
-
Shanky’s Whip är den irländska whiskeylikören som med sin förföriska karaktär av bland annat vanilj och karamell, sitter som en smäck i flertalet kombinationer. För några år sedan gjorde vi …
-
En Whisky Smash är i grunden en blandning av en Mint Julep och en Whiskey Sour, vilket blir en syrligt, fruktigt cocktail som vi toppar upp med lite spritz i …
-
En japansk highball tillhör familjen cocktails där man blandar sprit med en större del alkoholfri mixer (sodavatten eller tonic). Grunden finner vi från tidigt 1900-tal då man blandade skotsk whisky …
-
Spetsade päron: Till denna servering hittar vi inspiration från 80-talets klassiker med inlagda päron och After Eight, men här har vi med inspiration från Jamie Oliver lyft upp rätten så …
-
Tokyo Sidecar: När en cocktail hängt med i 100-år eller mer, så vet man att det är av en anledning och Sidecar är precis en sådan. Drinken är egentligen en …
-
Ricatoni fylld med konfiterad anka: En rustik men elegant rätt som kombinerar italienska och franska influenser med nordiska råvaror. Saftiga kycklinglårfiléer steks krispiga och får puttra i en aromatisk buljong …
-
Idag ”syndar” vi med denna förföriskt enkla dessert där vi häller upp ett glas kyld whiskeylikör från irländarna och serverar detta till en italiensk dessert som är precis lika läcker …
-
En rätt som bjuder på en härlig kombination av knaprigt stekt kycklinglår med skinn, smakrik röd thaicurry-sås, smörstekt ostronskivling och krispig pak choi. Serverad med ugnsbakad potatis och en elegant …
-
The Nutter: Shanky’s Whip har tagit oss med storm och förutom att dricka den ”neat”, så är det svårt att inte börja mixa drinkar på den irländska whiskeylikören som med …
-
Boston Sour: Whisky sour är en klassisk drink som har hängt med sedan slutet 1800-talet som i sin grund består av whiskey, citronjuice och socker, även om variationerna är oändliga. …
-
Tournedos Rossini, en hyllning till den italienska kompositören och gourmanden Gioachino Rossini, är en av världens mest ikoniska rätter. Känd för sin lyxiga kombination av mör biff, krämig foie gras …
-
Vinter. Vi tänker sött möter värme. Smördegsinbakad banan fylld med smält choklad, toppad med lönnsirap och serverad med romrussin-glass. Till detta gör vi en klassisk Irish Coffee med Tullamore Dew …
-
En elegant och sofistikerad kombination där Havets Wallenbergare, panerade och smörstekta till perfektion, möter krispigt spritsat potatismos och syrlig picklad rödkål. Tillsammans med en livfull, torr champagne från André Clouet …
-
Lammentrecôte kan en riktig delikatess om du väljer svenskt kvalitetslamm, känt för sin smakrikedom tack vare våra betesmarker och ansvarsfulla djurhållning. Här tillagas lammet till perfektion, penslas med chiliolja och …
-
Här möts det rustika och det sofistikerade när krispigt stekt kycklinglårfilé serveras med krämigt potatismos toppat med löjrom, syrlig picklad rödkål och kryddig kimchi. I glaset har vi André Clouet …
-
Ibland är nyckeln till en lyckad middagsservering enkelhet med välkomponerande smaker. I receptet här har vi, inspirerad av Jamie Olivers 5 ingredients, använt oss av få men väl valda ingredienser …
-
En krispig smördeg omsluter bakad banan fylld med apelsindoftande choklad – en dessert där krämighet möter elegans. I glaset väntar Aberlour 12 YO, en whisky med finstämd kraft. Tillsammans har …
-
“Grisens hemlighet” – Iberico Secreto, är en delikat detalj från den spanska Ibericogrisen, känd för sin marmorerade fetthalt och smakrikedom. Denna välbevarade hemlighet tillagar vi här knaprig och serverar med …
-
Rödvinsbräserad oxkind, som tillagas långsamt till en mör delikatess, serveras här med en krämig svamprisotto. En rätt som förenar traditioner från det italienska köket. Risotton, som har sitt ursprung i …
-
Bouillabaisse är en klassisk fiskgryta från de sydfranska hamnarna i Provence, skapad av fiskare som använde dagens fångst till en mustig, värmande gryta full av Medelhavets smaker. I vår egen …
-
Smörrebröd är den danska klassikern som i grunden är en öppen sandwich med topping som blev populär i Köpenhamn på 1880-talet och som idag kan ses lite som danskarna nationalrätt. …
-
Iberico Secreto, ofta kallad “grisens hemlighet,” är en delikat detalj från den spanska Ibericogrisen, känd för sin marmorerade fetthalt och smakrikedom. Denna välbevarade hemlighet tillagar vi här knaprig och serverar …
-
En elegant servering där knaprigt stekt kycklinglår får sällskap av syrlig picklad rödkål, kryddig kimchi och krämigt potatismos toppat med löjrom. I glaset bjuder Wongraven Morgenstern Riesling 2023 på en …
-
Bouillabaisse är en klassisk fiskgryta från de sydfranska hamnarna i Provence, skapad av fiskare som använde dagens fångst till en mustig, värmande gryta full av Medelhavets smaker. I vår egen …
-
Här har vi en modern tolkning av carpaccio, där tunna skivor av oxfilé får en oväntad twist med curry och chiliolja, inspirerad av Medelhavets varma smaker och Asiens aromatiska kryddor. …
-
En Whisky Smash är i grunden en blandning av en Mint Julep och en Whiskey Sour, vilket blir en syrligt, fruktigt cocktail som vi toppar upp med lite spritz i …
-
Namnet på denna cocktail är höljt i dunkel men vi gillar historien om att det var Marlon Brandos favoritdrink, ni vet, Vito Corleone i Gudfadern. Oavsett så är det en …
-
Drinken som blev en cocktail innan själva begreppet ens var fött; ja det är Old Fashioned det. Från början var det mer fokus på en spritindränkt sockerbit, sodavatten, citron och …
-
Boulard grundades 1825 av Pierre-Auguste Boulard, och drivs idag av femte generationen Boulard. Fruktdestillatet calvados kommer från Normandie i nordvästra Frankrike och delas in i tre distrikt: Calvados, Pays d’Auge …
-
Pulled Beef är en klassisk rätt med rötter i amerikansk BBQ-tradition, där köttet långsamt tillagas på låg temperatur tills det blir så mört att det enkelt kan dras isär med …
-
Shanky’s Whip är den irländska whiskeylikören som med sin förföriska karaktär av bland annat vanilj och karamell, sitter som en smäck i flertalet kombinationer. För några år sedan gjorde vi …
-
En Whisky Smash är i grunden en blandning av en Mint Julep och en Whiskey Sour, vilket blir en syrligt, fruktigt cocktail som vi toppar upp med lite spritz i …
-
En japansk highball tillhör familjen cocktails där man blandar sprit med en större del alkoholfri mixer (sodavatten eller tonic). Grunden finner vi från tidigt 1900-tal då man blandade skotsk whisky …
-
Spetsade päron: Till denna servering hittar vi inspiration från 80-talets klassiker med inlagda päron och After Eight, men här har vi med inspiration från Jamie Oliver lyft upp rätten så …
-
Tokyo Sidecar: När en cocktail hängt med i 100-år eller mer, så vet man att det är av en anledning och Sidecar är precis en sådan. Drinken är egentligen en …
-
Ricatoni fylld med konfiterad anka: En rustik men elegant rätt som kombinerar italienska och franska influenser med nordiska råvaror. Saftiga kycklinglårfiléer steks krispiga och får puttra i en aromatisk buljong …
-
Idag ”syndar” vi med denna förföriskt enkla dessert där vi häller upp ett glas kyld whiskeylikör från irländarna och serverar detta till en italiensk dessert som är precis lika läcker …
-
En rätt som bjuder på en härlig kombination av knaprigt stekt kycklinglår med skinn, smakrik röd thaicurry-sås, smörstekt ostronskivling och krispig pak choi. Serverad med ugnsbakad potatis och en elegant …
-
The Nutter: Shanky’s Whip har tagit oss med storm och förutom att dricka den ”neat”, så är det svårt att inte börja mixa drinkar på den irländska whiskeylikören som med …
-
Boston Sour: Whisky sour är en klassisk drink som har hängt med sedan slutet 1800-talet som i sin grund består av whiskey, citronjuice och socker, även om variationerna är oändliga. …