Hem Getost med solrosfrön, späd grönkål, rödbeta & rödlök i balsamico till Misty Cove

Getost med solrosfrön, späd grönkål, rödbeta & rödlök i balsamico till Misty Cove

av Christoffer Enquist

Vårens första primörer är på ingång och även om de inte är från vår kalla nord så kan vi lita på att södra Europa hjälper oss. Färska spanska rödbetor blir exempelvis här till en fantastisk sallad som andas ljusare tider och med den franska getosten som stekts med solrosfrön, späda grönkålsblad och rödlök som tillsammans med betorna marinerats i balsamvinäger, ja då är det bara en sak som gäller – sauvignon blanc! I våra glas; Nya Zeeländska Misty Cove Estate Series från klassisk sauvignon-terräng; Marlborough.

Recept, 4 personer

Hej, detta är en låst Premiumartikel.

Logga in som Premiummedlem för att fortsätta läsa eller teckna Premium här

Vinet finner man på Systembolaget här >>>