Hem Kantarelltoast med cognac

Kantarelltoast med cognac

av Christoffer Enquist

Kantarelltoast med cognac: Detta recept ger en enkel men utsökt förrätt eller tilltugg som är perfekt för att njuta av kantareller och den salta smaken av pecorino. I glaset häller vi elegant cognac signerad Rémy Martin VSOP som skapar en förförisk kombination.

Kantarelltoast med cognac

Kantarelltoast med cognac

Kantarelltoast med cognac

Hej, detta är en låst Premiumartikel.

Logga in som Premiummedlem för att fortsätta läsa eller teckna Premium här

Rémy Martin VSOP
Nr. 172, 700 ml, 40%, 589 kr, 95p
Slank, elegant och fyllig i sin stramt silkiga struktur. Ja, det är onekligen Rémy Martins signum och det uppvisas en lätt körsbärshintad fruktighet med undertoner av vaniljkrydda, mandel och valnöt samt en mörkchokladig nyans med apelsinzest. Allt inlindat i en vansinnigt snygg fathantering. Smaken smeker med nyanserad sötma, citrus- och apelsinpigga inslag, nötig kryddighet och ett sammelsurium av intryck i det långa, superfräscha avslutet. Klassisk flaska, klassiskt innehåll!

Mat & cognac i kombination:
Remy Martin är en elegant cognac med komplexa smaker av frukt, vanilj och nötter som kompletterar kantarelltoastens jordiga toner och den salta pecorinoosten. Dess runda och lena karaktär balanserar smakerna perfekt och förhöjer kantarellsmaken. Cognacens subtila sötma och kryddighet harmonierar vackert med persiljan och det rostade brödet. En sipp av Remy Martin mellan tuggorna förlänger och förstärker den gastronomiska njutningen av denna eleganta kombination.

Cognacen finner du på Systembolaget HÄR