Hem Recept – Chili Cheese & Southside

Recept – Chili Cheese & Southside

av Christoffer Enquist

Tänk dig att du är sugen på en gimlet och mojito samtidigt. Lösningen stavas då Southside vilket är en gimlet som bas men som skakas med färska myntablad. Fräschören är maxad och vi får sug efter lite kryddhetta att matcha därtill, något som våra urläckra chili cheese-krustader fixar med bravur.   

Drinkbas

Gibson’s London Dry Gin, Storbritannien

art.nr. 235, 700 ml, 37,5%, 211 kr (även halvflaska, 350 ml, 116 kr)
Klassisk gin med fin citrusaromatik, tydlig enbärskryddighet och korianderfrön i doften. Smaken har en söt förnimmelse fast vi har att göra med en helt torr gin och citrusaromerna ger en fräschör till det kryddiga. Citrusskal i avslutet tillsammans med enbär.

Southside

Hej, detta är en låst Premiumartikel.

Logga in som Premiummedlem för att fortsätta läsa eller teckna Premium här